Whatmatters ging aan het lopen met de Tom Tom Runner 3

Sporten, het komt er veel te weinig van, altijd druk, druk, druk. Gelukkig krijgen we af en toe een leuk gadget als de nieuwe Tom Tom Runner 3 opgestuurd die we mogen testen, zodat we op zijn minst gedwongen worden tot bewegen.

Ingebouwde MP3

TomTom-Runner-3-GPS-Watch-GPS-Running-Computers-Black-Green-1RL0-001-00-2
Wat er zo bijzonder is aan de Tom Tom Runner? Het is natuurlijk een sporthorloge, maar dan wel eentje die feilloos gecombineerd wordt met een MP3-speler zodat je je smartphone niet meer hoeft mee te zeulen. Handig, want zakken heb je bij het lopen meestal niet in overvloed. Bovendien kan je door de ingebouwde GPS niet alleen de gelopen afstand meten, maar ook altijd de weg terug naar huis vinden. Duik je dus de kroeg in, dan ben je ook zeker dat je ook beneveld thuis geraakt!
Met de Tom Tom Runner plan je je hardlooproute in, kan je ze bijhouden en kies je in een handomdraai voor de omgekeerde variant. Dit is vooral handig als je in een onbekende stad gaat lopen waar je je weg niet kent. Zo vind je altijd je hotel terug. Het gadget houdt daarnaast ook nog je hartslag en slaapgedrag bij. Wij slapen alvast als een roos!
86993

De ideale stappenteller

De Runner kan ook ingezet worden als stappenteller en presenteert je op het einde van de dag een overzicht, dat je nog meer motiveert tot bewegen. Via de handige app blijf je feilloos op de hoogte van al je prestaties, kan je pochen tegen de vrienden en kunnen er maar liefst 12 verschillende activiteiten bijhouden worden. Daar komen wij nooit aan toe!
Met een geheugen van meer dan 500 liedjes, comfortabele, draadloze headphones en alle mogelijke features die je je kan wensen, zijn wij alvast overtuigd. Ons heeft deze Tom Tom Runner op zijn minst terug aan het sporten gekregen en je mag er nog mee gezien worden ook.
71963
Meer informatie kan je alvast vinden op de site van Tom Tom. Ze doen er gratis en voor niets gebruikstips, een handleiding en een Training Tool bij. De apps kan je gewoon vinden in de Play- of Appstore.
Vanaf 129 euro hangt deze personal coach al rond je pols. Daar kan je amper een uurtje of 2 mee trainen bij een échte personal coach!

You May Also Like

De iMac Pro kost je een kleine auto

Heb je geld teveel en ben je nog op zoek naar een ultiem kerstcadeau ...

De sleutel tot succes?

De sleutel tot succes? “Do not give a f***!” Althans als je de auteur ...

Slaagt Atari in een welverdiende comeback?

Ben je tijdens het gamen wel eens in een nostalgische bui en denk je ...

Hosting door Fraai