Slaap eens in een gigantische anus!

Nu hebben we al best wel in hele leuke hotels gelogeerd, maar zo bijzonder als CasAnus Hotel nog niet dikwijls. Je moet er bovendien de halve wereldbol niet voor rond, je vindt het gewoon in Stekene?
slide_269493_1875617_free

Slapen in een menselijke darm

Heb jij ooit al eens geslapen in een menselijke darm? Nee, dat dachten we ook niet. Natuurlijk moet je dat niet letterlijk nemen, maar de kunstenaar Joep van Lieshout maakte in het polyester wel een gigantische replica van de menselijke darm, waar je ondertussen in kan blijven overnachten. Bijzonder toch?
De witte muren contrasteren met de vormen en kleuren van en zorgen voor een wel heel aparte beleving. Verwacht geen al te grote luxe, maar wie kan zeggen dat hij een nachtje in een menselijke darm heeft doorgebracht? Een tafel, een douche en een bed, veel meer heb je niet nodig om er de nacht van je leven te beleven.
10. vf_casanus_interieur_tineke schuurmans-1823
Een nacht in de installatie van deze Nederlandse kunstenaar betaal je 120 euro voor 2 personen. Daar is zelfs een ontbijt en toegang tot het museum van de Verbeke Foundation bij inbegrepen. Een ideaal dagje uit dus.
Wees er wel op tijd bij, want sinds kort staat het hotel ook in de Britse pers in de spotlights en is het bijzonder populair geworden.
Reserveren doe je hier!
casanus-digestive-track-hotel-belgium02

You May Also Like

Trippin’ met Cesar Casier

Als er een nieuw boek uitkomt dat focust op fashion en reizen, dan zitten ...

Schrijf je vandaag nog in voor de Whatmatters Influencer Awards!

Babes en influencers, de twee belangrijke bestanddelen van het succes van de afgelopen jaren. ...

Slaap eens tegen een rotswand in Peru

Bij Whatmatters kennen we hoogtes en laagtes, wie niet? De Peruaanse hoogvlakte is ons ...

Hosting door Fraai