's Werelds eerste bierhotel met een tap in elke kamer!

Prioritair als we op hotel gaan? Luxe! Maar als dat aangevuld kan worden met een flinke portie gerstenat, dan zeggen we uiteraard ook geen nee. Met het BrewDog hotel gaat deze natte droom van menig man in vervulling.
DogHouseCBus_6
Ooit gedroomd dat je hotel in elke kamer een biertap had? Wel, dat is binnenkort gewoonweg het geval in het BrewDog hotel! De Schotse brouwer BrewDog wil namelijk in Ohio zijn eerste bierhotel openen en natuurlijk krijgt het edele vocht daar een centrale plaats.
BrewDog_Header_1488559657
Je zal in dit hotel alles leren over bier, eet een ontbijtje met bier, dompelt je onder in een bier wellness waar de hottubs gevuld zijn met bier en zelfs in de douche is een ijskast voorzien, je zou eens zonder moeten vallen!
Dit zou wel eens de meest waanzinnige plek op aarde kunnen worden!
DogHouseCBus_3
Momenteel loopt er een Indiegogo campagne om het project gefinancierd te krijgen en als je nu investeert kun je heel wat leuks op de kop tikken. Momenteel hebben ze al meer dan 70% van het gewenste bedrag binnen, dus eind volgend jaar weten jullie alvast waar wij zitten!
DogHouseCBus_2

You May Also Like

De machtige customized bikes van Republic Dutch

Nu de lente weer bijna in het land is en we onze wielerhelden elk ...

Jenever is weer hip!

Wij zitten nog aan de gin tonic, jullie ook? En toch bekruipt ons soms ...

En hoe foto's getrokken met je iPhone wonderschoon kunnen zijn…

Voor de elfde keer werden de mooiste foto’s getrokken met een iPhone verkozen… Grote ...

Hosting door Fraai