Olympisch Kampioene laat zich naakt verleiden! (NSFW)

Wie kent er ‘Adam Zkt. Eva’? Voor zij die het (nog) niet kennen, het is een datingprogramma op VIJF waarin drie mensen op een onbewoond eiland poedelnaakt worden gedropt om elkaar op eerste zicht wat beter te leren kennen. Kwestie van ineens te zien hoeveel vlees je in de kuip hebt/mist. Om het iets plastischer uit te drukken…al dan niet opgepompte genotsheuvels en bengelende zakken vol ballen dansen gezellig dartelend over je TV-scherm. Hoogstaand? Laten we even in het midden. De voyeur in ons allen blijkt gezien de stevige kijkcijfers toch nog steeds aanwezig. Dat de horizontale tango wel eens expliciet gedanst wordt op het scherm, zal er waarschijnlijk ook wel een stukje mee te maken hebben, maar kom.

Bij RTL, de producent van dit TV-programma, gaan ze nog een stapje verder in het verzamelen van kijkcijfers. Want wat scoort er nog beter dan een paar onbekende naakte dames en heren op een eiland los te laten? Juist! Bekende naakte dames en heren! Onder andere Inge de Bruijn, viervoudig Olympisch Kampioen zwemmen zal een blote hoofdrol vertolken. En dat de ondertussen 43-jarige de Bruijn er nog steeds mag wezen, konden we zien aan de eerste beelden die van (of aan) haar, vergeef ons deze woordspeling, gelekt werden. Dat Inge de Bruijn hierdoor wat plaatsen zal stijgen in de FHM500, oftewel de prestigieuze competitie van mooiste Nederlandse schone, is bij deze een quasi zekerheid. Wij kunnen alvast niet wachten tot ook VIJF deze reeks zal uitzenden! De Digicorder staat alvast ingesteld!


via GIPHY
Foto: Pinterest

You May Also Like

Sharon Van Lancker, Passionele Tomboy met roze nageltjes!

Doe het met passie of doe het gewoon helemaal niet! Niet dat we dit ...

Herbeleef de topjaren van topmodel Claudia Schiffer!

Wie kent er Claudia Schiffer nog? In de jaren ’90 was zij hét bekendste, ...

Binnenkort kan je groepsbellen met WhatsApp

Social Media…een stoomtrein die ondertussen volgroeid is tot een supersonisch snelle TGV. WhatsApp, Instagram, Facebook, ...

Hosting door Fraai