Olivia Culpo dumpte ex wegens te weinig seks!

Voor een bikinibabe meer of minder draaien we bij Whatmatters natuurlijk onze hand niet meer om, maar voor eentje met echte ballen aan haar lijf, maken we met plezier een uitzondering. Olivia Culpo – ex Miss USA – dumpte in een niet zo ver verleden overtuigd christen en NFL-speler Tim Tebow wegens een gebrek aan seks, faut le faire!
Na haar verkiezing brak Culpo helemaal door als model en ondertussen valt ze ook geregeld op de rode loper te spotten. Ze speelde mee in een aantal zeer verdienstelijke B-films die hier waarschijnlijk nooit de buis zullen halen. Daarom, geven wij alvast enkele foto’s mee, want het zou jammer zijn haar te missen!

@rococosand_

Een bericht gedeeld door Olivia Culpo (@oliviaculpo) op

Een bericht gedeeld door Olivia Culpo (@oliviaculpo) op

You May Also Like

Vrolijke Shania Perret laat ons dromen van hete nazomer…

En dat gaan we krijgen ook… Als je haar blijft volgen natuurlijk want terwijl ...

Cristina Buccino: één en al furie!

Italiaans wat een taal! Maar niet alleen de taal is meer dan middelmatig, het ...

Tis altijd lente…in de ogen van tandartsassistente…Sien

Een zeemzoet snoepje… Ik flos niet meer, en raak geen tandenstoker aan Ook mijn ...

Hosting door Fraai