Nooit meer kreuken met de Shirt Safe!

Regelmatig op pad voor je job of een frequent flyer, dan ben je vast al meermaals met dit probleem geconfronteerd. Verkreukelde hemden die je bij aankomst in het hotel onmiddellijk kan laten strijken. En toch, er is tegenwoordig ook een andere oplossing: Shirt Safe.

box-open

Nooit meer een gekreukt hemd

Deze handige box die gewoon in je koffer kan garandeert immers kreukvrije hemden en dus een heleboel geregeld of een slordige indruk! De box weegt amper 470 gram, neemt amper meer plek in dan een hemd en is toch ontzettend stevig. Verschillende modellen zijn verkrijgbaar en je vindt er vast wel eentje in het gamma die perfect bij je past;
Je stopt overigens makkelijk 2 hemden in de shirt safe, dus zelfs een ongelukje kan gebeuren zonder dat het een probleem vormt.
8608
De shirt safe kan overigens ook gepersonaliseerd worden. Jij denkt waarschijnlijk aan het logo van je favoriete voetbalclub, wij dachten aan een foto van het vrouwtje.
De shirt safe is een Nederlands product, 100% recycleerbaar en gewoonweg een must voor de frequent flyer. Het is trouwens ook een heel leuk cadeau voor vaderdag, als die vader van je nog geregeld op pad gaat natuurlijk.
8497-met
 
Een shirt safe is al verkrijgbaar vanaf € 12, maar als je aan het personaliseren gaat zijn ze natuurlijk wel wat duurder!

You May Also Like

In bad met de nieuwe sneakers van A Bathing Ape

Bij Whatmatters willen we het wel eens hebben over een ravissante babe, maar vergis ...

Laat zitten schat, wij kuisen wel! (dikke vette knipoog)

Een compleet nieuwe man zullen we bij Whatmatters nooit worden. Is dat erg? Neen ...

5 topsneakers gereleased in 2016

Dit jaar zijn er weer heel wat pareltjes van sneakers uitgekomen en een selectie ...

Hosting door Fraai