Nooit meer kreuken met de Shirt Safe!

Regelmatig op pad voor je job of een frequent flyer, dan ben je vast al meermaals met dit probleem geconfronteerd. Verkreukelde hemden die je bij aankomst in het hotel onmiddellijk kan laten strijken. En toch, er is tegenwoordig ook een andere oplossing: Shirt Safe.

box-open

Nooit meer een gekreukt hemd

Deze handige box die gewoon in je koffer kan garandeert immers kreukvrije hemden en dus een heleboel geregeld of een slordige indruk! De box weegt amper 470 gram, neemt amper meer plek in dan een hemd en is toch ontzettend stevig. Verschillende modellen zijn verkrijgbaar en je vindt er vast wel eentje in het gamma die perfect bij je past;
Je stopt overigens makkelijk 2 hemden in de shirt safe, dus zelfs een ongelukje kan gebeuren zonder dat het een probleem vormt.
8608
De shirt safe kan overigens ook gepersonaliseerd worden. Jij denkt waarschijnlijk aan het logo van je favoriete voetbalclub, wij dachten aan een foto van het vrouwtje.
De shirt safe is een Nederlands product, 100% recycleerbaar en gewoonweg een must voor de frequent flyer. Het is trouwens ook een heel leuk cadeau voor vaderdag, als die vader van je nog geregeld op pad gaat natuurlijk.
8497-met
 
Een shirt safe is al verkrijgbaar vanaf € 12, maar als je aan het personaliseren gaat zijn ze natuurlijk wel wat duurder!

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Brute villa in Beverly Hills

Wat Als?…je 5+2 juiste cijfers scoort en de laagste Euromillions jackpot wint die er ...

Dude vliegt speciaal naar Turkije om tondeuse te testen (video)

De barbier aan Park Spoor Noord was niet veilig goed genoeg… Het kunnen natuurlijk ...

De stad in met een Propella

Dat e-bikes de wind in de zeilen hebben is een zwaar understatement. Meer en ...

Hosting door Fraai