Nieuw op onze Bucket List: Slip, Slide & Basejump van een 150m hoge klif!

Gelogen! Dit hebben we niet op onze bucket list geplaatst. Reden? Wij zijn watjes in vergelijking met deze stoere dudes. Ons zal je dus (helaas) niet betrappen op een middagje glijden en basejumpen van een 150 meter hoge klif.

https://www.instagram.com/p/BTqI0a3BYBL/?taken-by=devinsupertramp

Plaats van het gebeuren, Moab in de staat Utah. Een stadje dat we al wel eens bezocht hebben tijdens onze roadtrip in het Westen van de Verenigde Staten. Het is de hoofdplaats van Grand County en erg in trek bij toeristen door de nabijgelegen woestijnachtige natuurgebieden Arches en Canyonlands. Heb je dus net als ons niet de ballen om van een klif te duiken, heb je er nog wel genoeg bezienswaardigheden om van je trip een speciale en wondermooie uitstap te maken. Ons rest alleen nog de vraag…wie durft?

You May Also Like

Persoonlijker met ravissante styliste en personal shopper Sacha wordt het nooit!

Hebben wij stijl? Voor sommige ongetwijfeld wel, voor anderen sowieso niet. Laten we het ...

Koop jezelf een monsterlijke Ford Mustang

Muscle Cars…wij zijn alvast fan op de redactie. Als we onze Duitser voor iets ...

Sports Illustrated doet ons verlangen naar de zomer!

Moeten we jullie Sports Illustrated nog leren kennen? Voor zij die dit (online) blad ...

Hosting door Fraai