Nieuw op onze Bucket List: Slip, Slide & Basejump van een 150m hoge klif!

Gelogen! Dit hebben we niet op onze bucket list geplaatst. Reden? Wij zijn watjes in vergelijking met deze stoere dudes. Ons zal je dus (helaas) niet betrappen op een middagje glijden en basejumpen van een 150 meter hoge klif.

https://www.instagram.com/p/BTqI0a3BYBL/?taken-by=devinsupertramp

Plaats van het gebeuren, Moab in de staat Utah. Een stadje dat we al wel eens bezocht hebben tijdens onze roadtrip in het Westen van de Verenigde Staten. Het is de hoofdplaats van Grand County en erg in trek bij toeristen door de nabijgelegen woestijnachtige natuurgebieden Arches en Canyonlands. Heb je dus net als ons niet de ballen om van een klif te duiken, heb je er nog wel genoeg bezienswaardigheden om van je trip een speciale en wondermooie uitstap te maken. Ons rest alleen nog de vraag…wie durft?

You May Also Like

Whatmatters op citytrip: Rotterdam

Rotterdam, voor zij die er even tussenuit willen Een prachtige stad, herrezen uit de ...

Lachen en dollen met dolle Ermelinda Skënderaj

Kerst en Nieuwjaar zijn voorbij, de meeste (op een paar kleine na) etentjes hebben ...

De beste sneakerstores van New York

Een shopping trip naar New York is niet compleet zonder een paar snekaers te ...

Hosting door Fraai