Muziek uit je Soundwave tattoo!

Nope, we hebben er toch steeds geen. Alvast, ik toch niet, misschien dat Jens zich ondertussen toch heeft laten verleiden om de naam van zijn vriendin op zijn arm te laten vereeuwigen. Ook het Whatmatters logo zou een optie kunnen zijn, maar als we dan van logo veranderen hebben we een probleem. Soit, deze intro maar om te zeggen: we hebben nog steeds geen tattoo.
Nochtans vorige week lazen we dat er ondertussen zelfs tattoo’s zijn die je kan beluisteren en nee, dat verzinnen we niet. Maak kennis met de SOUNDWAVE TATTOO.
b9de7167c44d50fe24cfb637790cb0af

Beluisterbare tattoos

Nate Siggard – een tattoo artist uit LA – kwam met het idee van een beluisterbare tattoo. Met de applicatie Skin Motion, die geluidsgolven kan herkennen en namaken op de arm is dit blijkbaar perfect mogelijk. Vergeet dus die standaard tattoo, laat een lofzang aan je vriendin op je arm zetten!
Ok, zo aantrekkelijk zijn de tattoos niet maar het is alvast beter dan een anker of een doorsnee doodskop. Je kan het systeem eigenlijk nog het best vergelijken met een QR-code op je lichaam.
404beb624a87a2b121e6f664925a1797
Of deze tattoo een instant succes gaat worden, we betwijfelen het, maar een leuke gimmick is het alvast wel.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Skin Motion, op Facebook of op Instagram. Of er zich in België een tattoo artist opgesmeten heeft weten we niet, maar anders heb je alvast een heel goede reden voor een tripje naar LA!

You May Also Like

Nike pakt uit met een nieuwe SNEAKRS-app

Nadat we eerder al uitpakten met de Nike+ app, krijgen ze er bij de ...

Ray Ban Marshal, zonnebril met een hoekje af!

Als we  op onze redactie door onze zonnebrillencollectie neuzen, merken we steevast op dat ...

Hosting door Fraai