Mokase: koffie uit je smartphonehoesje!

Wat ze tegenwoordig allemaal uitvinden? Van alles en niets is onmogelijk! Maar wie er op het idee gekomen is om van een telefoonhoesje een espresso-apparaat te maken die verdient een standbeeld of een plekje in het gekkenhuis…

Leuk gadget

De MOKASE zorgt ervoor dat je met je telefoonhoesje onderweg koffie kan zetten: veel gekker moet het niet worden. Simpelweg een app op de smartphone openen volstaat om het espresso-apparaat aan het werk te zetten.
1494029329_673767_1494029499_noticia_normal
De MOKASE is slechts een centimeter dik, weegt amper wat, is compleet waterdicht en isoleert de gezette koffie. Je moet dus geen angst te hebben dat je telefoon binnen de kortste keren roodgloeiend staat. In de case zit een speciaal slotje voor de Mokarami – kleine cartridges met koffie.
Binnen de 5 tot 8 seconden heb je een kop dampende koffie voor je neus. Nu ja kop, een dosis Mokarami is 25 ml. De case werkt met een ingebouwde lithium batterij en de makers beloven dat de koffie zelf 3 maanden vers blijft in de cartridges.
Je hebt de keuze uit verschillende soorten koffie en drinken doe je uit een handige sleutelhanger die zich in no time tot bekertje ontpopt!
cialda
Momenteel gaat het nog om een Kickstarter campagne, maar ongetwijfeld gaat dit hebbeding in productie. De verkoopprijs zou rond de 50 euro liggen en bij voldoende funding tegen september verkrijgbaar zijn.

You May Also Like

Met deze sigaar is jouw bankrekening ‘de sigaar’

De duurste exemplaren op een rijtje… Roken wij wel eens een sigaar? Als we ...

Uitvinding van de eeuw! Wekker én koffiezetapparaat in één!

Het eerste waar wij ’s morgens aan denken bij het aflopen van de wekker ...

In GTA 5 ben jij dankzij nieuwe update de baas van je eigen nachtclub

Waan je de nieuwe ‘Frank Verstraeten’ in GTA 5 Voor de iets jongere lezers ...

Hosting door Fraai