Modeliefhebbers opgelet: Only for Men opent webshop in Vlaanderen!

De meest spraakmakende mannenmodeketen van Nederland, opent de webshop voor de modebewuste mannen van Vlaanderen. Dat stond er afgelopen weekend in onze mailbox te lezen. De nieuwsgierigheid nam de overhand en we gingen op onderzoek uit. Wat wij ontdekten? Bierproeverijen in de winkel, goed georganiseerde wielerwedstrijden en natuurlijk gewoon een puike collectie met mooie merken.

2017_OFM_Donkervoort_Blog_Groot

Ga voor de mensperience

Direct rijst de vraag.. Wel een webshop, maar geen vestiging in België?! Hoewel je prima terecht kunt op de online shop, raden we toch aan om eens de Mensperience Store in Doesburg (vlakbij Arnhem) te bezoeken. Na een rit van ruim twee uur kun je parkeren voor de deur, heb je het beste kledingadvies en kun je in de winkel een pintje drinken na je aankoop. Ook kun je direct je kapsel, snor of baard bij laten punten bij de Barbershop. En dat onder één dak!

12376295_1011491748923620_2724469286976771207_n

In één keer klaar

Ook die ellelange kilometers lopen door de winkelstraat staat niet ieder van ons aan. Liever nog zijn we direct klaar voor het nieuwe seizoen. Dat is nu juist waar deze (web)shop om draait; gemak! Zo kun je er niet alleen je nieuwe jeans kopen, maar ook direct een pak voor die belangrijke meeting, accessoires zoals riemen en luxe huidverzorging. En wie zegt: “Bwoah.. Levering vanuit Nederland. Dat duurt vast veel te lang!”, heeft het mis. Met 2 á 3 werkdagen heb jij jouw nieuwe outfit binnen.

11986578_920537554685707_3505235743030392779_n

Sportief merk

Niet alleen is de modeketen sponsor van voetbalteams zoals De Graafschap, RKC Waalwijk en Vitesse. Ook organiseren zij zelf sportieve wielerevents, onder leiding van ex-wielerprofs zoals Johnny Hoogerland of Wielerbloggers zoals hetiskoers.nl. En wat dacht je van de speciale kledinglijn in samenwerking met het exclusieve sportwagenmerk Donkervoort Automobielen?

16997703_1390226511050140_4856458094421773434_n

Style tips

Hoewel wij ook graag tips in stijl en de nieuwste trends met je delen. Doet de keten dit ook op hun eigen inspiratieomgeving, het blog. Zo heb je toch dat advies in de webshop zonder er twee uur voor hoeven te rijden. Zaken zoals welke schoenen je draagt onder een pak of hoe je een grijze broek combineert worden hier besproken.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de webshop: onlyformen.be.

Instagram Facebook

You May Also Like

Antwerps horlogemerk GMTRY gaat nu ook internationaal!

Antwerpen…haven, diamant, mode…genoeg dingen waarmee we de stad aan de Schelde kunnen typeren. Het ...

5 stijltrends voor komende winter

De wintercollecties hangen weer volop in de winkels. Maar wat zijn nu eigenlijk de ...

Lebeau-Courally: pure luxe uit Luik

Dat Lebeau-Courally een merk is met wat grandeur en een verleden, dat is een ...

Hosting door Fraai