Met naakte vrouwen…zo verkoop je een villa van 100 miljoen dollar!

opus
Vergeet Hebbes, Immoweb en andere vastgoedsites…om een huis van 100 miljoen dollar in de kijker te zetten heb je meer nodig dan de site van Jan en Alleman. Dan kan er best wat over nagedacht worden, de juiste scripts geschreven worden en dan mag het net als zijn prijs, best wel hoge toppen scheren. En dat is nu net wat de makelaar van deze heerlijke crib in Los Angeles heeft gedaan.

Of je veel van dit huis in Beverly Hills met de naam ‘Opus’ te zien krijgt, laten we in het midden. De volledige focus in de promovideo ligt dan vooral ook op halfnaakte, met goud ingesmeerde vrouwen, die in en rond de knappe villa rondhangen.

Omdat het niet volledig te zien is wat dit huis in ruil voor die 100 miljoen te bieden heeft, zullen we een beetje helpen. Een champagnekelder gevuld met 170 flessen Cristal Roederer liggen klaar om gepopt te worden, net als de gouden Lamborghini en Rolls Royce die wachten op een ritje naar Rodeo Drive, Malibu Beach of Sunset Blvd.
Waar wacht je nog op? Juist…5+2 juiste vrijdagavond…als dit al voldoende is natuurlijk…
Knipsel1
Knipsel2
Knipsel3
Knipsel4

You May Also Like

De mannelijke messen van Edge of Belgravia

Hoewel de keuken voor mij redelijk onbekend terrein is, weet ik wel dat goed ...

Back to the Future met dit eigentijds, sportief, Zwitsers & retro klokje

KLOK-01…met een knipoog naar de 70-er jaren… KLOK-01 neemt je mee terug naar de ...

Oybo: omdat sokken best mogen verschillen

Eerlijk, soms is het toch echt een geklooi om de juiste sokken met elkaar ...

Hosting door Fraai