Max Verstappen gaat op vakantie als een echte Hollander!


En hoe gaat een echte Hollander op vakantie? Juist! Met de sleurhut, ‘kemper’, caravan!

Hij heeft wat nood aan wat vakantie, onze Max. De halve Belg heeft dit jaar nog niet veel prijzen bij elkaar gereden en had dus wel wat nood om zijn hoofd even leeg te maken. Omdat berglucht gezond is en omdat een hoogtestage voor een sportman zeker geen kwaad kan, trok onze snelle jongen dan ook met de caravan naar Oostenrijk, niet toevallig het land waar de hoofdzetel van zijn werkgever, Red Bull, gevestigd is.
Een snelle jongen verdient ook in de privésfeer een snel vervoermiddel. Daarom ging Max dan ook op vakantie met een dikke Aston Martin en een caravan in de kleuren van zijn superbolide trok deze held rond in het land van de Schnapps. Heerlijk toch? Of er ook één van zijn ravissante veroveringen mee op vakantie gaat, is een goed bewaard geheim. Daar zal adaptieve vering van de caravan later iets meer uitsluitsel over geven.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6362

You May Also Like

Reistip: Reis de wereld rond in 80 dagen in een Porsche

Helaas, maar het is niet anders. Er komen meer dingen op onze bucket list ...

Snelheidsverklikkers vanaf nu verboden in Duitsland

En er is een oplossing… Laat duidelijk zijn dat wij geregeld de Duitse grens ...

De sportieve limousine van Lexus: LS 500 F Sport

Eerlijk, we hebben Lexus niet echt top of mind zitten als we aan luxewagens ...

Hosting door Fraai