Leef een rimpelloos bestaan!

Nu we ook op de Whatmatters redactie wat ouder worden, beseffen meer en meer het belang van een goede huidverzorging. Hoewel er geen wondermiddelen zijn, komen er toch een paar producten aardig in de buurt. Zo pakt CosMENtis, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in huidverbetering en -verzorging voor mannen uit met het nieuwe 4VOO Uber TECH Intensive Multi-Peptide Copper Elexir. Een hele mond val, dat vast en zeker! 

4VOO_elixir-copper-cosmentis

Een rimpelloos bestaan
Stamceltechnologie mag dan nog futuristisch klinken, toch is het nieuwe product hierop gebaseerd. Dit innovatieve serum werd ontwikkeld door en voor plastische chirurgen en is dan ook het neusje van de zalm. Aangezien de peptiden en het mannelijke testosteron de handen in elkaar slaan voel je je als het ware de huid onmiddellijk gladder en strakker worden. Het serum zorgt dan ook voor een instant effect: je huid voelt gladder aan en ziet er frisser uit en je hoeft er dus nog geeneens voor langs de plastisch chirurg. 
De mix van gehybridiseerde, koper- en Botox® -like peptiden verhoogt onmiddellijk de collageenproductie en celvernieuwing, met zichtbaar resultaat. Uitdroging van de huid wordt zo voorkomen, rimpels worden als het ware gladgestreken en het hele smeren voelt niet vet aan.
4VOO über TECH intensive multi-peptide copper

Amper werk

Eén flacon bevat een hoeveelheid voor 3 à 4 maand, 3 druppeltjes per dag volstaan immers om het gewenste effect te bereiken. Reinig eerst je huid, vervolgens schudden met het flacon, de druppels aanbrengen op het gelaat, uitsmeren,  30 seconden laten inwerken en klaar. Meer tijd hebben wij mannen toch niet. 
De revolutionaire technologie van het serum gaan we hier niet uitleggen, één we snappen het toch niet en twee het zou ons veel te ver leiden, maar meer info vind je online. Bestellen kan ook! Een flesje haal je in huis voor € 149, goed voor minstens 3 maanden een rimpelloos bestaan.
Facebook

You May Also Like

Het betere maatpak bij Schaap Tailors!

Zit mijn jasje goed, zit mijn dasje goed? Met een pak kom je altijd ...

Kijk het leven door de N°69 bril van Dennis Black Magic Eyewear

We brachten onlangs de revival van Dennis Black Magic. Hij vertelde ons toen zijn ...

Timberland sneakers SS17

Jaren geleden liepen we er al op rond en tot op de dag van ...

Hosting door Fraai