Koop eens een papieren horloge!

Eén, twee, drie, vier, horloge van, horloge van: papier. Nu gaat het kinderliedje enigszins anders, maar daar liggen de heren van het Berlijnse Papercuts duidelijk niet wakker van. Zij besloten immers via het crowdfunding platform Indiegogo een papieren horloge op de markt te brengen. Of je met de PAPR WATCH ook een regenbui kan trotseren weten we niet, maar het idee is alvast uiterst origineel.
maxresdefault
Nu is het bedrijf al wel langer bezig met het fabriceren van dingen uit papier, dus aan hun proefstuk zijn ze niet toe, maar een horloge van papier is toch wel heel bijzonder. De horloges zijn er niet alleen leuk uit, ze zouden ook tegen heel wat tegen kunnen.
Verwachte niets futuristisch, de Papr Watch doet niet meer dan de tijd laten zien op een LCD-display. Het horloge zelf is gemaakt van Tyvek, hetzelfde materiaal waaruit de befaamde en niet stuk te krijgen festivalbandjes uit gemaakt zijn. Met dit horloge kan je zelfs gaan zwemmen.
PAPR-Watch-die-Papieruhr-aus-Berlin-bh7bpkmhbg15umcdqpdg
De campagne van dit horloge loopt momenteel op Indiegogo en heeft al voldoende centjes binnen om in productie gaan. Voor amper 33 euro bestel je dit originele gadget en kan je het zelfs van een eigen print laten voorzien. Bestel je meer dan 100 stuks dan kan je zelf je print kiezen, haal je dat aantal niet dan is er nog keuze zat.
paprwatch_paprcuts

De sluiting is voorzien van magneten en past om elke pols. Met dit coole item val je ongetwijfeld op en voor de prijs moet je het niet laten. Bestellen kan hier en tegen augustus zou je het papieren horloge in je bezit moeten hebben.

You May Also Like

A-Z, by Zlatan Ibrahimovic

Ego tot de 2de Laten we het na het dramatische vertoon van onze Duivels ...

Loop er bij als een model

Wij bij Whatmatters zijn mannen, die ook andere mannen het licht in de ogen ...

Voor mannen & vrouwen met (strand)ballen

Ocean & Shark Couture Laat een kwakkelende zomer geen excuus zijn! Een leuke zwemshort ...

Hosting door Fraai