Knallen op Kleinhouse Open Air!

Nu het zonnetje weer wat harder straalt en we de regenbui voor lief nemen, krijgen we weer trek in festivals. En dat hebben de rekels achter Kleinhouse goed begrepen. Met Kleinhouse Open Air brengen de mensen achter onder andere Contrair de beste elektronische beats naar Antwerpen.
Kleinhouse by STYN.be - 74 (1)

Alles in één

Maar het stopt niet bij muziek, ook de smaakpapillen én kunstliefhebbers worden verwend. Op 20 mei kan je deze mengelmoes weer ervaren op de terreinen van het Noordkasteel-Oost in Antwerpen, de ideale setting voor een lazy festival.
Kleinhouse2016_by STYN
Artiesten als Roman Flügel, Gerd Janson en uiteraard Hush Hefner sieren de affiche, maar als je zelf ambitie hebt, er is een open deck waar je zelf dj kan spelen voor een dag. Verder drink je op het terrein de beste Belgische bieren, genieten de durvers van een insectenburger en zijn er nog heel wat andere foodtrucks. De kunstliefhebber kan er dan weer de werken van de laatstejaars van Sint Lukas Gent ontdekken.
kleinhouse line-up 2017
Wil je dit festival dat al voor de 3de keer plaatsvindt meemaken? Boek dan hier je basic ticket! Wil je ook de after-party meemaken dan heb je nog een bijkomend ticket nodig.

Knal alvast op een fijne manier de zomer in, we zien je daar!
Kleinhouse by STYN.be - 133 (1)

You May Also Like

Wij zitten in dit hotel in Mykonos komende zomer!

Ben je net als ons ook even uitgekeken op Saint-Tropez, Ibiza, Marbella of Miami ...

5 redenen om naar Tel Aviv te trekken

Op zoek naar een toffe reisbestemming voor je volgende city break? Boek maar al ...

Heetste festival ter wereld is gestart…Coachella!

Jammer maar helaas…onze persaccreditatie was net te laat binnen. Letterlijk en figuurlijk de mist ...

Hosting door Fraai