Instant foto's printen met de Fujifilm Instax Square SQ10

Uiteraard heb je in je smartphone een puike camera zitten, maar soms wil je toch wat anders en/of meer, nee? Al is het gewoon nog eens lekker ouderwets een foto printen. Het nieuwe hybride exemplaar van Fujifilm, de Instax Square SQ10 maakt dit mogelijk. Een foto nemen en onmiddellijk printen. Ideaal voor events of voor in de portemonnee van je vriendin natuurlijk, heerlijk ouderwets.
instax-sq10-2

Onmiddellijk printen

Dit nieuwe digitale model zal over 3.7 MP digitale sensor beschikken en een 3-inch LCD scherm. Via dit scherm is het mogelijk 10 verschillende filters op je foto los te laten voor je deze effectief gaat afdrukken, terwijl je natuurlijk ook de belichting en de helderheid kan bijstellen.
De foto’s die uit het toestelletje rollen zijn 62 mm x 62 mm en kunnen ook bewaard worden op het interne geheugen of een apart geheugenkaartje.
Het toestel ziet er fantastisch uit, al moet je er vrede mee nemen dat de foto’s nog het best te vergelijken zijn met het resultaat van een Polaroid camera uit de jaren ‘70. Vintage!
Met dit toestelletje kan je aardig wat pret hebben en voor een kostprijs van 289 euro is het best betaalbaar. Ben je op zoek naar een leuk gadget, dan is het de aanschaf meer dan waard.

FujiFilm-SQ10-Instax-Square-Camera-02
Meer info over de Instax Square SQ10 vind je alvast op de website van Fujifilm. Zoek je gewillige slachtoffers om foto’s van te nemen? Wij kunnen in het weekend!

You May Also Like

iPhone of MacBook van steen? Het kan!

Hippe jongens we zijn, bellen we met een iPhone7 en zeulen we half West-Europa ...

De safe die je in je man cave moet hebben!

Krijgen jouw dure horloges en spulletjes ook weleens pootjes? Met de MAN SAFE van ...

Hang eens een Pagani Zonda in jouw mancave

En dan hebben we het niet over een grote poster in plexiglas… Carlovers…we kennen ...

Hosting door Fraai