IJsblokjes van alcohol in plaats van water!

Met deze bloedhete temperaturen wil ijs al wel eens van pas komen, maar al bij al heeft ijs natuurlijk weinig smaak. Gelukkig is daar nu een oplossing, zonder dat je er zelf voor aan het klooien moet. Met de Beyond Zero ijsblokjes ga je zelfs nog een stapje verder.

Ijs van alchol

Met de Beyond Zero Liquid Ice maker haal je een high-tech ijsmachine in ijs die je favoriete alcohol omtovert tot ijsblokjes. Jenever, gin of whisky: je zegt het maar. In minder dan 5 minuten haalt de machine -45°, dus in no time heb je je drankje, zonder dat het gaat verwateren op bloedhete dagen zoals deze!
100
We hoeven waarschijnlijk niet te vertellen dat je drankje een betere smaak heeft omdat er geen water mee gemixt wordt. Je krijgt een ijskoud drankje zonder water!
beyond-zero-liquor-freezer-3
Op de website van Beyond Zero kun je het apparaat al reserveren, maar effectief in huis halen kan nog niet. Ook een prijs is nog niet bekend, maar als je weet dat een reguliere ijsmachine voor om en bij de 8.000 dollar van de hand gaat, ga je waarschijnlijk best wel wat mogen neertellen. Zelf mikt het bedrijf op om en bij de 5.000 dollar. Reserveren kost je 100 dollar, dat staat in elk geval wel vast.
bzice
Hopelijk heb je dit apparaat dus nog in huis voor de zomer!

You May Also Like

De nieuwe Rado Ceramica designed by Konstantin Grcic

Horloges zijn voor ons vaak als kunst. Een perfect ontworpen horloge, daar kan onderstaande ...

Scoop! Apple brengt dit jaar nog grootste iPhone ooit uit

Size does or doesn’t matter? Deze keer stellen we niet de vraag aan één ...

Hittegolf-tip! Een zomers bierijsje!

Het beste uit twee werelden… De zomer is tot op heden nog nooit zo ...

Hosting door Fraai