Hier fantaseren vrouwen over tijdens het masturberen!

Pssssst, je hoeft geen blozende kaken te krijgen, niet alleen jij doet het, ook vrouwen masturberen! Meer nog, een recent onderzoek legt bloot waar deze hemelse schepsels aan denken terwijl ze het doen. Bracht dit verrassende resultaten met zich mee?

De ex?

Uit het onderzoek van LoveHoney – een fabrikant van seksspeeltjes – blijkt dat maar liefst 65% van de vrouwen geregeld met de speeltjes of vingertjes aan de slag gaat. Meer dan mannen! De dingen waar zowel mannen als vrouwen over fantaseren tijdens deze heugelijke activiteit blijkt dan weer verrassend gelijklopend.
landscape-1445716712-g-female-masturbation-561692417
De meeste vrouwen zo een 60% blijken gewoon aan hun partner te denken tijdens het masturberen. Lief toch? Maar het blijft niet zo mooi! Op de 2de plaats, goed voor 48% van de vrouwen in een relatie, staat het denken aan de ex. 43% van de bevraagde vrouwen blijkt dan weer aan porno te denken.

Heel wat vrouwen zijn er trouwens van overtuigd dat het geregeld de hand aan zichzelf slaan hun seksleven verbetert. Je kan er dus maar goed bij varen!
o-FEMALE-MASTURBATION-facebook

You May Also Like

Zeg je ochtendhumeur vaarwel!

Of wij een ochtendhumeur hebben? Laten we stellen dat het nogal meevalt op onze ...

Deze 8 zaken winden haar op!

Een vrouw – en wij mogen ons toch best wel kenners noemen – ook ...

Lierac Homme Douche Gel getest

Whatmatters wrijft, smeert en scrubt Eerlijk, bij Whatmatters staan we vaak wat kritische ten ...

Hosting door Fraai