Haal eens een dreamcar uit de muur!

Ok, wij halen wel eens iets uit de muur. Is het geen vleeskroket, curryworst of Bicky Burger bij de frietchinees dan is het wel eens een bos bloemen bij het tuincenter achter de hoek na een avondje uit en veel te laat thuis. Maar als je denkt dat dit zowat de meest valabele opties zijn waarmee je binnen de minuut gesteld bent, hebben we het sinds kort wel even mis.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_635e
In Singapore hebben ze geen frietchinees of bloemist maar wel een tweedehands autoverkoper die de meest luxueuze dreamcars via de muur te koop zet. In een vijftien verdiepingen tellende gebouw dat fungeert als een gigantische ‘vending machine’ staan maar liefst zestig waanzinnige modellen van onder andere Porsche, Bentley, Lamborghini, Ferrari, McLaren, in de vitrine te koop gesteld.

 Via een app op een ingebouwde tablet kan je de auto van jouw keuze bestellen. De gekozen auto komt uit de voorraad van de high end dealer Autobahn Motors en wordt vlotjes binnen een paar minuten bij je afgeleverd zodra je betaald hebt.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_635b
Binnen de paar minuten vertrekken met een auto van om en bij de 200K…wie doet beter? Wat de verzekering en nummerplaat betreft…daar liggen we eventjes niet van wakker…scheuren met die handel!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_635d

 

Bron: Dailymail

You May Also Like

Het perfecte maatpak? Dat doe je zo!

  Niet dat we nu zelf godganse dagen in pak door de straten struinen, ...

Het sneakerparadijs van Patta Amsterdam!

Dat Amsterdam de hotspot in Nederland is voor fashion, dat is genoegzaam bekend. Een ...

De comfortabele stappers van LRNCE

Comfortabele stappers? Natuurlijk denk je dan waarschijnlijk onmiddellijk aan sneakers, maar er zijn ook ...

Hosting door Fraai