Girl Next Door: Jannis Van Lil

Het was alweer een tijdje geleden dat we met onze redactie nog eens op pad gingen op zoek naar een nieuwe Girl Next Door. Deze keer vonden we de tijd rijp om ze niet in één of ander gehucht te gaan zoeken in West-Vlaanderen achter de Yzer of langs de Maas in het diepe Limburg, neen, onze reispas was nog niet vernieuwd en we kozen deze keer voor een stad. En geen gewone stad, neen, we kozen voor onze hoofdstad! Daar waar de Koning de ‘Lakens’ uitdeelt, Manneke Pis zijn onuitputtelijke blaas ledigt en waar metalen ijzer, dus niet de rivier, in een gebouw met negen bollen dat maar liefst 102 meter hoog is wordt uitgebeeld. ‘Brussel it is!’…en al snel kwamen we deze ravissante verschijning tegen…

18741550_1323879207647520_1298808487_n


Hallo knappe verschijning, vertel eens even kort wie je bent?

Ik zal mezelf eventjes voorstellen. Ik ben Jannis Van Lil, 22 jaar oud. Ik ben afkomstig uit Brussel. In het dagelijks leven ben ik vooral met mijn studie bezig. Ik studeer voor leerkracht en heb net mijn laatste stage voor dit jaar achter de rug. Mijn vrienden omschrijven me als een levensgenieter maar ook wel een dromer. Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van de mooie dingen in het leven. En het beste uit elke dag te halen. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met: mode, eten, reizen, vrienden en familie.

We onthouden een modepopje! Een passie?
Ik ben sinds kleins af aan verzot op mode. Dus ja, een echte passie voor fashion zeg maar. In het secundair heb ik gekozen voor de richting: bio-esthetiek. Daar heb ik geleerd hoe je make-up op de juiste manier aanbrengt,… . Ik ben hier dan ook dagdagelijks mee bezig. Ik kan dan ook eerlijk zeggen dat ik denk ik net zoals iedereen er graag goed uitzie.

18741969_1323879214314186_1070243444_n

En dat kunnen we gewoon bevestigen. Kost het je veel moeite?
‘s Morgens besteed ik wel al eens wat teveel tijd voor mijn kledingkast. Op een professionele manier met mode bezig zijn, is dan ook mijn absolute droom.

Je ziet er goed uit, heb je ook al stappen als model ondernomen?
Ik ben geen professioneel model. Af en toe doe ik wel eens een fotoshoot of loop ik mee in een modeshow. Ik kan daar zo van genieten. Zo zit ik graag in de make-up stoel, hou ik van mooie kledij,… . Het hele gebeuren rond een shoot of modeshow is voor mij pure ontspanning.

18742517_1323879254314182_1029996458_o

Het genot druipt eraf terwijl je het ons vertelt. Maar we komen even los van je uiterlijk…wat zijn jouw persoonlijke eigenschappen?  Waarmee onderscheid je je van anderen?
Ik apprecieer de kleine dingen in het leven. Het is nu eenmaal niet altijd glitter and glam. Zo zit er in alles wel wat moois, als je maar goed kijkt. Dit heb ik geleerd doorheen de jaren. Er zit ook wel een doorzetter in mij. Ik vind dat wanneer je aan iets begint, je het ook moet afmaken. Ik heb zelf al ondervonden dat niets vanzelf komt in het leven.

‘You only get out, what you put into it.’

Owla, we zwieren met quotes vandaag. Is dit jouw levensmotto of heb je er nog een andere?
Ik heb er meerdere, maar één van mijn favoriete blijft toch: ‘Whatever you do, do it with all your heart.’ Dat vind ikzelf heel belangrijk. Wat je ook wil doen in je leven, je moet het altijd met heel je hart doen. Met volle overtuiging! Iets tegen je zin doen, of het doen om iemand anders te plezieren hou je nooit vol.

18762485_1323879190980855_350480854_n

Terecht! Je bent ook actief op social media. Wij volgen uiteraard maar verkoop jezelf eens aan onze lezers. Waarom moeten zij je volgen?
Omdat je daar ziet wie ik echt ben.

Kort maar krachtig! Een persoonlijk vraagje nu…is er ook een Boy Next Door?
Ja ik heb een vriend. Hij was de tennisleraar van mijn jongere zus. Ik ging eens mee naar haar les kijken en was meteen verkocht… Dat is ondertussen al zo’n zes jaar geleden. Sinds dan ben ik regelmatig naast de tennisbaan te vinden.

18741878_1323879177647523_354988079_n

Naast zijn geweldige backhand…wat deed je voor hem vallen?
Het is een cliché maar ik vind humor belangrijk. Hij is iemand die mij aan het lachen kan brengen en op momenten kan verrassen. Anders wordt het al snel saai. Ik hou ook van mannen die iets willen in het leven. Een doel voor ogen hebben. En wat weerstand kunnen bieden. Een man zonder mening, vind ik een echte afknapper.

Zijn dat je essentiële tips? Of wil je nog de meest essentiële met ons delen?
Blijf gewoon jezelf. Behandel een vrouw met respect en wees vooral niet te opdringerig.

18741669_1323879194314188_2116438280_n

Dat nemen we mee! Als we je dan, opdringerig we zijn, wel eens kunnen meenemen, wat zijn jouw favoriete uitjes en plekjes?
Ik ben net zoals vele meisjes ben ik gek op shoppen, ik zou dit wel elke dag kunnen doen. Ik ben niet echt een discotheek meisje, ik ga liever gezellig iets drinken. In de zomer ben ik wel vaker aan de zee, ik krijg daar een instant vakantie gevoel en kan er helemaal tot rust komen.

Dat kennen we! Dit weekend hebben we ons nog van ’s morgens tot ’s avonds met wat flessen wijn in een beachbar genesteld. Dat is dan ook onze zonde…iets wat jij ook hebt? Een zonde?
Mijn grootste zonde is zonder twijfel snoepen! Ik ben een echte zoete bek. Qua eten ben ik nog al kieskeurig, maar van desserten lust ik echt wel alles! Sporten doe ik niet, dat vind ik eigenlijk ook wel een zonde! Gelukkig heb ik goede genen want anders zou ik wel een probleem hebben. Ik kan echt eten wat ik wil, en maar goed ook want ik ben verzot op chocolade, pannenkoeken,…

18741558_1323879210980853_1854552472_n

Ssstttt, we krijgen honger en laat duidelijk zijn dat onze genen ondertussen niet meer toelaten wat wij 15 jaar geleden nog wel konden zonder al te veel te sporten! Een laatste vraagje nog, wat zijn jouw ambities naar de toekomst toe?
Ik ben tevreden naar hoe het nu gaat maar tegelijk kijk ik natuurlijk ook uit naar de toekomst. Als alles goed gaat, studeer ik in 2018 af. En dan kan het eindelijk beginnen. Een job zoeken, samen gaan wonen,… Ik wil ook nog veel van de wereld zien en ontdekken. Ik sta voor alles open, we zien wel wat de toekomst brengt, als ik maar gelukkig blijf!

Met deze ingesteldheid? Kan niet mislukken! Veel succes met je studies en alles wat je verder nog onderneemt! Wij zullen het met grote interesse blijven volgen! En dit, lezers van Whatmatters, kunnen jullie ook! Ga naar Facebook of Instagram en volgen die handel! Wij zeggen alvast dat dit de moeite is! Doen!

18762504_1323879180980856_1518668930_n

18870390_1326589727376468_159467322_o

Credits:

  • Samantha Hunt
  • Wilfried Peersman

You May Also Like

Annelies Törös in Bali is een must see

Eén van onze favoriete missen… Zoniet onze favoriete! De sympathieke knapperd met Hongaarse roots ...

De identiteitscrisis van Kiki Passo …

Sommige vrouwen hebben al wel eens moeite met het kiezen van een naam. Verwarrend, ...

De artieste in Lieke Wolfs

Vergeet photoshop…de reden waarom sommige mensen die je in het dagelijkse leven geen glimp ...

Hosting door Fraai