Gaspare, la plaza dell'aperitivo zet je zintuigen aan het werk!

Nee, de Antwerpenaar maar zeker niet klagen over het aantal cocktailbars in zijn/haar stad. Maar uiteraard kan er nog altijd eentje bij! Met Gaspare opent er in Jordaenshuis in Antwerpen een nieuwe bar – die gebaseerd op een onderzoek van de VUB – die belooft alle zintuigen te prikkelen. Het klinkt alvast veelbelovend!

Zet je zintuigen aan het werk

De komende 2 maanden baat Campari Gaspare, la plaza dell’aperitivo uit op het sfeervolle plein. Een terras, een typische Italiaanse kiosk, een loungebar en een shop zorgen alvast voor de uitstraling. Tot 30 juni proef je er van de perfecte Campari Tonic en uiteraard de onvermijdelijke Negroni.
18216479_1334386846596372_5565935977052332036_o
Om de ideale beleving te garanderen wordt er rekening gehouden met de omringende kleuren, geuren en geluiden. Alle zintuigen hebben immers een impact op de beleving van het aperitief. De bedoeling is dan ook om hier dé perfecte omgeving te scheppen voor het aperitiefmoment.
Hier is alles dus zo afgestemd zodat je perfect van je cocktail kan genieten. De uitbating is in handen gegeven van de rekels van Sipsnsoda, die experimenteren met nieuwe cocktails op basis van het VUB-onderzoek en ook verschillende Campari ambassadeurs doen hun duit in het zakje.
18055701_1322698657765191_4760563927726909926_o
Op donderdag, vrijdag en zaterdag kan je van 16 uur tot 22 uur in deze bar terecht en elke dag valt er wel wat te beleven. Meer info kan je vinden op de site of op Facebook.

Zet je zintuigen aan het werk én vooral ga cocktails proeven!

You May Also Like

Het frietkraam is terug: Baraque Friture!

Je kon er natuurlijk vergif op innemen dat als Sergio Herman een hoogstaand frituur ...

Heetste festival ter wereld is gestart…Coachella!

Jammer maar helaas…onze persaccreditatie was net te laat binnen. Letterlijk en figuurlijk de mist ...

Hosting door Fraai