Ex- politieagente is Nederlands mooiste!

Nochtli Peralta Alvarez…dit is de naam die uit de gouden enveloppe tevoorschijn kwam tijdens de FHM500, oftewel de verkiezing van Nederlands mooiste dame. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat wij van deze knappe dame nog niet hadden gehoord. Shame on us? Ja! Laat dat duidelijk zijn. Daar wij bijna pro’s zijn in het ontdekken van knappe hindes op Instagram en wij deze knapperd met bijna 1 miljoen volgers nog niet volgden, kunen we onszelf moeilijk vergeven…doch kunnen we ons ook tegen de borst slaan met maar liefst 50 dames in de FHM500 die we zelf kennen en de meeste van die 50 zelfs tot onze Facebookvrienden mogen noemen! Doe het na, lads!

4rG2h2qOQMqQ6REy18y2tQ_thumb_63f5

Terug naar Nochtli Peralta Alvarez…twee jaar geleden nog politieagente! Zelf omschrijft ze het ook als volgt…‘Twee jaar geleden was ik nog politieagente. Ik had me niet voor kunnen stellen dat ik dit ooit zou bereiken. Er zijn duizenden Nederlandse vrouwen die zo mooi zijn. Als ik daar dan uit wordt gekozen dan vind ik dat een enorme eer.’
Een eer die wij alleen kunnen eren met de mooiste foto’s uit haar Instagram! Geniet ervan!
https://www.instagram.com/p/BUjTb-HFLxG/?taken-by=nochtlii&hl=nl
 
https://www.instagram.com/p/BK57q5hjhkk/?taken-by=nochtlii&hl=nl
 

Lj+u3fHDT0+sLTeRULe89g_thumb_63f1

Foto’s: Instagram 

 

You May Also Like

Wij verloren een rondje armdrukken tegen social media fenomeen Eline Demeulemeester!

“Hey Smalle, geen zin om eens langs een fit-chick met meer dan 15.000 volgers ...

Achter de lens met fotograaf Stefan Alen

Recent kozen we nog het Schatje van Zolder op Whatmatters. Uiteraard waren wij zelf ...

Knap en ondernemend…Fitgirl Aline

Het is januari en laten we heel eerlijk zijn, de feestdagen hebben hun werk ...

Hosting door Fraai