Esmee, samen met haar tweelingzus Sharon dé sensatie van Ex On The Beach Double Dutch!

Je hebt ‘kijken’ en ‘kijken kijken’…wie herinnert zich deze uitspraak uit Temptation Island niet? Een tv-programma waar liegen en bedriegen (of is het een relatietest?) het doel is waar kijkend Vlaanderen en Nederland op zit te wachten. Als Temptation Island ‘kijken’ is, dan is Ex On The Beach zeker ‘kijken kijken’. Kruid Temptaion Island met extra zout en peper en gooi er op de formule nog een extra saus drama en een smeuïge vinaigrette van seks over en je hebt EOTB. Eén van de prominente rollen in dit programma is weggelegd voor Esmee Ipema, die samen met haar tweelingzus ‘the beach’ op haar kop zet.


Potentiële vriendjes (of zelfs vriendinnetjes) zijn ook alvast gewaarschuwd door het duo. “Heel Ex on the Beach zal om ons draaien. Alles draait namelijk altijd om ons. We staan graag in het middelpunt en doen altijd alles samen en delen alles. Ook onze mannen”, lazen we al in het persbericht van MTV waarin het nieuwste seizoen wordt aangekondigd. Hoewel Esmee en Sharon het liefst alles delen, zijn er gelukkig ook verschillen tussen de twee tweelingzusjes. Zo valt Esmee alleen op mannen, terwijl Sharon biseksueel is. Waar ze het wel samen over eens zijn, is dat ze niet aan Ex on the Beach Double Dutch meedoen om nieuwe vrienden te maken. “Wij haten meisjes. Vooral als ze knap zijn.” Tijd om even de tongen los te maken in een kort gesprek…

Hallo Esmee, vertel eens…hoe heb je Ex On The Beach beleefd?
Ex On The Beach heb ik beleefd als een droom. Ik en mijn tweelingzus keken echt altijd naar dat soort programma’s. Het was echt super en zouden het zo weer doen!
Hoe zijn jullie er eigenlijk ingerold?
Me tweelingzus Sharon heeft zichzelf opgegeven omdat zij erin geloofde dat ze werd uitgekozen. Ik zei al die tijd tegen haar dat het haar niet zou lukken maar dat had ik dus fout. Uiteindelijk hoorden ze bij de productie dat we een tweeling waren en vonden ze dat heel interessant.
IMG_6595
En gezien de reacties is het razend interessant gebleken. Hoe is het dit toch ietwat apart avontuur te beleven met je zus?
Om dit te ervaren met mijn tweelingzus vind ik super vet omdat heel veel mensen zeggen dat wij samen heel leuk zijn zonder dat we dat zelf door hebben.
Jullie hebben de toon gezet met enkele toch wel opmerkelijke uitspraken…hoe dicht leunt de werkelijkheid aan ten opzichte van de perceptie die nu wordt gecreëerd en of gemonteerd?
Zoals ik en Sharon ons hebben gedragen, is gewoon allemaal echt. Er waren juist altijd mensen die nep waren. Ik en mijn zus zijn net het tegenovergestelde en dat is misschien ook de reden waardoor dat niet altijd gewaardeerd zal worden. Tuurlijk komen we een beetje arrogant over in het begin, alleen, dat zijn we helemaal niet! Wij zeggen gewoon altijd wat we denken en zijn zo gek als een deur.

Zo gek als eens deur…dat is het minste wat je kan zeggen. Over gek gesproken…wat is het gekste wat je daar hebt meegemaakt?
Er is niet zoveel geks gebeurd deze keer met mij en Sharon omdat ik aan het wachten was op mijn ex. Normaal gesproken zouden we misschien een trio hebben gedaan met iemand of samen gevochten hebben met iemand.
Euh…ok dan! Haat en liefde doorspekt met een vleugje seks en stevige Rock & Roll met in de hoofdrol een gewillige tweeling…wat willen jullie ermee bereiken?
Ik en mijn tweelingzus willen heel graag bekend worden. Wij kijken echt heel veel televisie en alle programma’s die op MTV komen en gek en asociaal zijn, daar houden wij van. Wij zijn als tweeling twee echte feesttypes en hartstikke gestoord. Wij staan overal voor open en zouden graag ons leven met andere mensen willen delen.

Ik onthou…ze staan ervoor open! Dat in het achterhoofd, hebben we nog snel een paar vluggertjes…hier komen ze…
Onderdanig of initiatief nemend?
Dat hangt van de situatie af. Ik ben totaal niet verlegen maar soms hoort de jongen gewoon de eerste move te maken. Als hij eenmaal begonnen is dan weet ik wel hoe ik het af moet maken. Als het om jongens en seks gaat ben ik zeker niet dom op dat gebied. Ik ben dominant en hou van hard maar ook wil ik dat de jongen de baas, gespierd en dominant is.
Mijn favoriet standje is…
Is? Zijn er meerdere! Natuurlijk Doggy Style omdat ik ook weet dat jongens dat geil vinden. Als zij bovenop liggen leg ik graag mijn benen in hun nek zodat ze me hard kunnen nemen. Maar meestal zit ik uiteindelijk altijd bovenop want dat is voor een jongen het beste klaarkomen.

Mijn ultieme one night stand is…
Of met Vin Diesel of een trio met alleen maar meisjes.

De laatste…mooi dom of slim lelijk?
Dan kies ik voor mooi dom want dom ben ik toch al. Ik geef veel om mijn uiterlijk en slim kan je altijd nog worden of leren.
Van een slim antwoord gesproken! Bedankt voor je tijd en wij kijken alvast uit naar een nieuwe aflevering van Ex On The Beach Double Dutch op MTV! Esmee kan je volgen op Facebook, Sharon kan je volgen HIER.
Foto’s: Esmee Ipema, Youtube & Giphy 

You May Also Like

In bed met Lisa van Temptation Island? BEDROOM SECRETS!

Terwijl televisieseries het hebben overgenomen van Hollywood blockbusters, nemen succesvolle YouTube formats het nu ...

Knap ding Emily Ratajkowski showt eigen verrukkelijke badpakkenlijn

Regen, wind, koude…tijd om ons terug wat te verwarmen. En hoe kunnen we dat ...

Witter dan wit

Ongetwijfeld ken je het gevoel … Heb je net de allernieuwste witte ‘it’-sneakers op ...

Hosting door Fraai