Een vleugje Midden-Oosten in Antwerpen: Banningville!

Hippe hotspots, we schudden ze uit ons mouw alsof het niets is. Nu, dat is ook niet zo moeilijk omdat de toffe initiatieven onze mailbox blijven binnenstromen. Banningville is de volgende zaak in het rijtje van te bezoeken zaken, al was het alleen al maar omwille van de originaliteit van het concept.

Beleef een sprookje

Wees er wel snel bij want dit zomerse concept sluit in het najaar de deuren! In Antwerpen proef je gedurende zomer op het fijne terras of knus binnen van Midden-Oosterse gerechtjes om duimen en vingers bij af te likken. Je verwacht je aan een hippe, trendy zaak waar je smult van heerlijke gerechtjes die stuk voor stuk gedeeld kunnen worden. Sharing is caring!
18664323_1533751209969376_2698724174507734352_n
Je smaakpapillen wanen zich in Libië of Iran, terwijl je inrichting daar nog een schepje bovenop doet. Qua exotische sfeer kan deze zaak tellen. Geregeld zullen er ook events doorgaan en op het zonovergoten terras is het heerlijk bakken en braden. Moeten we je nog eens op het hart drukken dat je van deze keuken moet gaan proeven?
18622226_1533751359969361_1403974551956682593_n

Rustige buurt

Banningville is gelegen in de Antwerpse Pacificatiestraat, een rustig plekje en toch midden in het centrum. Elke zondag kan je er overigens terecht voor een heerlijke en uitgebreide brunch, een aanrader!

Meer weten? Neem dan zeker een kijkje op de kleurrijke website, op Facebook of Instagram. Wij gaan alvast aan de falafel, de hummus laten we voorlopig maar even zo!

You May Also Like

Koffie serveren in bikini

Nu wilt er al wel eens een ravissante schone staan achter de toog van ...

WECANDANCE gaat voor het thema DESERT DREAMS deze zomer

  Het festival om naar uit te kijken? Wat ons betreft hoort Wecandance ongetwijfeld ...

Hosting door Fraai