Een sleurhut op het water! The Sealander

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6300
Goed nieuws voor onze Nederlandse vrienden. Zelf zijn we geen fan van die honderden vooral Nederlanders en Duitsers die het verkeer op allerhande manier ophouden op weg naar het Zuiden. Wijzelf houden dan ook liever van een deftig uitgeruste hotelkamer. Dat neemt echter niet weg dat hier verandering in kan komen en wij met deze sleurhut, of in de volksmond caravan wel eens op stap willen gaan. The Sealander, een amfibie-caravan die dus ook op het water voor de nodige rust kan zorgen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6301

Met een huiselijk interieur en plaats voor een zestal personen is deze 500kg wegende sleurhut jouw reisgezel op het land als op het water. Koken, verwarming, toilet en een zeker geen verkeerd geluidssysteem bieden je alle comfort die je van een goede caravan mag verwachten. Wie gaat er mee op onze eerste Whatmatters ‘Ter land, ter zee of in de lucht’-boystrip?


UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62ff
 
 

You May Also Like

Bambooti: stenen covers voor je Macbook of iPhone!

Als trouwe Macbookers zijn we altijd op zoek naar leuke hebbedingen om ons werkpaardje ...

Epic React 2…Nike’s eerste release 2019 is een feit!

Run Forest Run… Iets wat goed is niet vervangen maar nog beter maken of ...

Hosting door Fraai