Dit willen jouw seksdromen zeggen!

Wie droomt er wel eens over die ene zwoele, hete avond, dat verrassend lekker standje of seks met die ene knappe bekende verrukkelijke stoot? Juist! Iedereen! Maar wat betekenen jouw seksdromen eigenlijk? Wij lazen het boek ‘Dream On It: Unlock Your Dreams, Change Your Life’ van Lauri Loewenberg en lijsten het graag snel even voor je op…slaap lekker!

1 Seks met een vage bekende

Dat betekent niet direct dat je de behoefte hebt om je lief te bedriegen met die knappe ‘girl next door’ of die knappe barista waar je elke ochtend een vers gebrande koffie haalt.  Maar wat betekent het dan wel? Dat de persoon waarmee je seks hebt in je dromen iets bezit wat jij ook zou willen hebben. Lauri Loewenberg omschrijft het als volgt: “Seks is de ultieme manier om twee mensen te verenigen. Wanneer je met iemand in je dromen seks hebt, betekent dat meestal alleen maar dat je op zoek bent naar iets wat zíj hebben en jij niet.” Dat weten we dan ook weeral!

2 Seks met je baas

Dit ligt gevoelig. Niet dat dit zozeer hoeft te betekenen dat je gevoelens hebt voor je baas, wel dat je op zoek bent naar een betere band met je leidinggevende. Omdat goede seks geassocieerd wordt met intimiteit, kan het betekenen dat je een grote afstand voelt tussen jezelf en je bazin. Een afstand die je graag zou willen zien verkleinen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62b9

3 Op zoek naar een goede seksplek

Ben je in je droom samen met je partner op zoek naar een seksplek? Dan kan dat duiden op een tekort aan connectie tussen jullie beiden in het dagelijks leven. Hebben jullie het druk en maken jullie te weinig tijd voor elkaar? Scroll eens door je agenda en plan een datenight, wedden dat deze dromen geen bedrog zullen zijn?

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62b8

4 Seks in het openbaar

Deze droom komt meestal voor na een kritische opmerking van vrienden of familieleden op jouw lief. Hierdoor voel je je blootgesteld, wat terugkomt in je droom, zij het op een iets aangenamere manier. Het betekent dat je meer dan waarschijnlijk bang bent dat anderen je liefdesleven en daarbij behorende keuzes veroordelen.

5 Seks met een celebrity

Kwam Doutzen Kroes, Jennifer Lopez, Nathalie Meskens of Véronique De Kock vannacht jouw dromen opfleuren? Hoe aangenaam het wakker worden ook was,  het draaide niet om de ongetwijfeld goede seks met haar. In plaats daarvan kan een seksdroom met een celebrity erop duiden dat je op zoek bent naar de spotlight in je eigen leven. Je wilt ook gewoon een keer in de belangstelling staan. Hop, waar wacht je op?

AsfSUpCZRamKNiyPRAKVhQ_thumb_62b7

6 Sex met de ex 

Duikt je ex heel af en toe op in jouw dromen? Wees gerust, dat heeft niet veel te betekenen. Dit wil simpelweg zeggen dat je even herinneringen aan het verleden aan het opdissen bent. Misschien is ze bijna jarig, of zag je een foto van haar op Instagram. Het betekent zeker niet dat je haar daadwerkelijk terug wilt. Droom je echter heel veel over je ex? Dan kan dat betekenen dat je het gevoel hebt dat er in je huidige relatie iets niet helemaal goed zit. Werk aan de winkel dan!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_62b6

Bron: Esquire
Foto’s: Pinterest

You May Also Like

MR.STEVE de échte barbier uit Roeselare

Struinend over de Gentleman’s Fair doet de ware levensgenieter wel wat inspiratie op en ...

Luie mensen zijn intelligenter…

Of we onszelf intelligent vinden? Bwah, ik denk dat er mensen verder achteraan in ...

Wij zeggen 'JA' tegen gluten!

Vegan, glutenvrij,… het zijn termen die ons de laatste tijd maar al teveel rond ...

Hosting door Fraai