Dit maakt vrouwen onweerstaanbaar

Klein, groot, slank, volslank, blond, ros, B- of D-cup, blank of liever exotisch…ieder zijn smaak en dus vallen we gelukkig niet met zijn allen op dezelfde dames. Toch zijn er enkele kenmerken die werkelijk onweerstaanbaar zijn voor de meeste mannen. Dr. Midge Wilson van de DePaul University deed er onderzoek naar (wij hebben echt de verkeerde job gekozen!) en wat hij ontdekte was geen verrassing, of hadden ook wij kunnen bedenken…mannen vallen op eigenschappen die bewust of onbewust  of onbewust geassocieerd worden met een goede gezondheid en vruchtbaarheid…wie durft er nu nog ontkennen dat ons verstand in ons broek zit?

zandloper-figuur_2

Zandloperfiguur

Een wijde taille-heup ratio dus! Een ratio van 7 op 10 om precies te zijn. Mannen associëren namelijk taille en heupen met zwangerschap. Bij de geboorte van een flinke gezonde baby gaat dat net iets vlotter met wat bredere heupen. Negen maand ervoor had je bij het maken er trouwens ook iets meer steun en pak aan…dubbel voordeel dus!

Een hoge stem

Hier gaat de Whatmatters-redactie even in de mist als we de ‘bijslapen’ aan een stemtest onderwerpen. Toch zou een hoge stem staan voor jeugdigheid en wij mannen, associëren het met een klein, vrouwelijk lichaam. En laten we dat nu net aantrekkelijk vinden. Qua jeugdigheid kunnen we op onze redactie dan weer wel volgen…snoepers we zijn.

Loreal-Paris-Hair-Care-Cat-Page-TR5-JLO-Desktop

Gezond haar 

Niet ontkennen…ook jij blijft even gluren bij die reclame van L’Oréal! Glanzend, vol en lang haar vinden we aantrekkelijk. Al was het maar om zachtjes door te wrijven en misschien wel een klein beetje te trekken. Een mooie bos haar (op het hoofd), tevens een teken van gezondheid en vruchtbaarheid.

Lachen

Lachende mensen zijn aantrekkelijkere mensen. Hoe witter de tanden trouwens, hoe beter. En met een kuiltje in de wangen maakt dit haar nog aantrekkelijker.

Weinig make-up

Aan de stiekem meelezende dames…het is écht niet de bedoeling dat wij je naam kunnen schrijven in jouw fond de teint. Sommige vrouwen denken dat lagen foundation, glanzende lippen en zwaar aangezette ogen hun looks verbeteren, vergeet het. Integendeel, onderzoek leert dat mannen gemiddeld veertig procent minder make-up bij een vrouw mooier vinden…

Rode kledij

Als een rode lap op een stier. Je wilt ze te grazen nemen…rood staat namelijk voor lust en het versterkt de aantrekkingskracht.

Doutzen-Kroes-HM-Lingerie-Holiday-2015-Pictures04

Bron: Manify.nl

You May Also Like

Auto-seks…de beste standjes voor u getest!

Wie is er niet in om een spannend en stomend onderonsje met je lief? ...

Is jouw seksleven abnormaal?

Wil je je geliefde graag eens te lijf gaan met kaarsvet, fantaseer je soms ...

3 keer klikken en vogelen ?!?

WAAR is de tijd dat je je moed moest verzamelen, met lood in de ...

Hosting door Fraai