De urban cycle chique van Bicyclette

Dat fietsen hip is en zeker de kledij bewijzen de labels die uitpakken met wielertenues. Bicyclette is het laatste nieuwe merk dat inspeelt op deze fashiontrend en met een heel leuke collectie uitpakt waarmee je ook naast de fiets gespot wil worden.

Urban cycle chique

Nu zijn we er vroeg bij want de collectie wordt pas begin volgende maand officieel gelanceerd. Jo Adriaens, het brein achter het label, noemt zijn collectie urban cycle chique en het is dan ook eigenlijk niet de bedoeling dat je er mee op de fiets kruipt. Je kan het truitjes zelfs onder je kostuumvest dragen, een nieuwe trend?
18320857_1863624657208946_7939137127824439699_o
Jo heeft al een fietsenshop Bazaar Bicyclette op de Dagenraadplaats in Antwerpen en verruimt met deze eigen wielertenues zijn aanbod. Deze truitjes zijn overigens voor 95% gemaakt uit katoen en mogen er dan wel uitzien als echte tenues, maar een sporttruitje is het niet. Het logo BICYCLETTE krijgt een opvallende plaats.
Het truitje is binnenkort online verkrijgbaar en zou 64 euro gaan kosten, wat in vergelijking met een traditionele polo best meevalt.

Meer info vind je alvast op de website en hou ook zeker de Facebookpagina in de gaten.
Instagram

You May Also Like

5 peperdure flesjes bubbels

Mag het wat kosten? Doe ons dan maar bubbels! Onwaarschijnlijk hoe duur sommige flessen ...

Scoor eens een origineel cadeau: Urban Piq Niq

Bij Whatmatters winkelen we graag, maar we horen wel eens dat dit atypisch is ...

Whatmatters Real Estate: Eiland Little Pipe Cay Bahama’s ($85.000.000)

De één zijn dood… Maken de nabestaanden groot! Zo staat het eiland van de ...

Hosting door Fraai