De urban cycle chique van Bicyclette

Dat fietsen hip is en zeker de kledij bewijzen de labels die uitpakken met wielertenues. Bicyclette is het laatste nieuwe merk dat inspeelt op deze fashiontrend en met een heel leuke collectie uitpakt waarmee je ook naast de fiets gespot wil worden.

Urban cycle chique

Nu zijn we er vroeg bij want de collectie wordt pas begin volgende maand officieel gelanceerd. Jo Adriaens, het brein achter het label, noemt zijn collectie urban cycle chique en het is dan ook eigenlijk niet de bedoeling dat je er mee op de fiets kruipt. Je kan het truitjes zelfs onder je kostuumvest dragen, een nieuwe trend?
18320857_1863624657208946_7939137127824439699_o
Jo heeft al een fietsenshop Bazaar Bicyclette op de Dagenraadplaats in Antwerpen en verruimt met deze eigen wielertenues zijn aanbod. Deze truitjes zijn overigens voor 95% gemaakt uit katoen en mogen er dan wel uitzien als echte tenues, maar een sporttruitje is het niet. Het logo BICYCLETTE krijgt een opvallende plaats.
Het truitje is binnenkort online verkrijgbaar en zou 64 euro gaan kosten, wat in vergelijking met een traditionele polo best meevalt.

Meer info vind je alvast op de website en hou ook zeker de Facebookpagina in de gaten.
Instagram

You May Also Like

Deze Tag Heuer Monaco 1999-2009 LE is wat jij rond de pols wilt

Graag één van de 169 stuks aub… Tag Heuer, een naam in de Zwitserse ...

Bauhaus in een zonnebril

Zegt Bauhaus je iets? Deze bouwstijl bestaat dit jaar exact 100 jaar en dat ...

Hemden heb je nooit genoeg

Een 40-tal, dat was de uitkomst van een snelle telling van de hemden in ...

Hosting door Fraai