De geweldige houten fietsen van Grainworks

Wat we met hout hebben bij Whatmatters? Geen idee, maar ze maken er wel mooie dingen mee. Voorlopig laten we het knuffelen van een boom nog even zo,maar een fiets uit hout, daar zeggen we alvast geen nee tegen.
GrainWorks_AnalogOneOne_non_drive
Met de strakke lijnen en het fraaie design van de fietsen van Grainworks kan je in elk geval stijlvol door de stad cruisen. Een goed slot lijkt ons wel aangewezen, al zouden wij dit pareltje geen seconde uit het oog verliezen.

Made in California

Deze Analogone.One wordt met de handjes gemaakt in Californië en is verkrijgbaar in een uitvoering met kersen-, walnoten en Baltisch groen hout. Bij Grainworks verlaat wel wat meer de werkplaats dan enkel fietsen, maar als wij moesten kiezen weten we het wel.
grainworks-5-manify-1100x734
Het hele verhaal van de founder Mike Pecsok kan je online lezen, maar wij kijken vooral naar het resultaat. Wel heel fraaie bikes waar je best op gezien wil worden. Elke fiets is uniek, netjes afgewerkt met kwalitatief materiaal en op maat gemaakt. Uiteraard ga je hier gezien het gewicht van hout geen snelheidsrecords mee breken, maar dat is natuurlijk ook niet de bedoeling.
_SKH9423
Reken op ongeveer 5.000 dollar voor al dit technisch vernuft en tel daar gerust nog wat verzendingskosten bij!g
Bron: Manify

You May Also Like

Retro design voor Iphone 7 Plus

Wie kent er Macintosh nog? Wij leerde het gekleurde appeltje voor het eerst kenner ...

Fossil pak het met de Gen 5 ‘smart’ aan

Fossil maakt al langer leuke horloges, maar recent lanceerde dit merk haar nieuwste generatie ...

Hosting door Fraai