De 5 jobs waar vrouwen verzot op zijn!

Maak je als piloot nu echt meer kans bij de vrouwtjes? Datingapp Happn onderzocht welk effect de job van een man had op het swipegedrag van vrouwen. Zij kwamen met een lijstje van jobs waar vrouwen blijkbaar voor in katzwijm vallen. Ok, het onderzoek ging dan wel door in het Verenigd Koninkrijk, maar zoveel kunnen die dekselse Britse vrouwen nu toch ook niet verschillen van onze Belgische deernes.
Als je nog een job zoekt of denkt aan switchen. Deze 5 jobs doen elke deerne soppen van voorpret. Doe er jullie voordeel mee!

Advocaat

Nu kennen wij persoonlijk bijzonder weinig razend knappe advocaten, maar het zal ongetwijfeld de toga zijn die het hem doet. Ben je wat mondig, kan je goed van buiten leren en snuister je graag in grote wetboeken, dan is het nog niet te laat voor een carrièreswitch. Tenzij je al een meester bent natuurlijk, dan wensen we je heel veel pret!
102515_gangster_lawyer_ba05-mr

Bankier

Deze beroepsgroep wordt nogal eens afgeschilderd als graaiers, dus we kunnen ons inbeelden dat de gemiddelde gold digger denkt dat hier heel wat te rapen is.

Dokter

Heeft er iemand nog een stethoscoop voor ons op overschot? Nee, we hebben geen flauw idee hoe zo een ding werkt, maar een diagnose, die stellen we wel.

Ingenieur

Wat er in godsnaam aantrekkelijk is aan het beroep van ingenieur joost mag het weten, maar vrouwen zijn er verzot op. Pak dus gerust uit met de stuwdam die je hebt gebouwd of een pijpleiding die je hebt gelegd, misschien komt jouw pijp dan ook wel in actie!
10-best-explanations-nepalese-girl-should-date-an-engineer

Designer

Hosanna, er is nog hoop. Wie dacht dat vrouwen op notoire bad boys vallen, die heeft het duidelijk mis. Carrièreslaven en 9 to 5’ers voeren duidelijk de boventoon. Gelukkig is er nog de creatieve designer die de eer red voor de anderen. Vrouwen doen wegdromen mag blijkbaar toch ook!

You May Also Like

Een gezonde start van de dag met Innerglow

Gezonde voeding enkel wat voor vrouwen? We dachten het niet! We kunnen ons voorstellen ...

Heerlijk opwarmen op een winterse dag

Nu de winterse kou weer voor de deur staat, is er toch niets fijner ...

Emma's Kitchen: healthy fast food

Restaurants, eethuizen en ontbijtzaken er kunnen er nooit teveel van zijn. Gelukkig wonen we ...

Hosting door Fraai