Cherelle Neille, deze knapperd geraakt niet van straat

Knap en succesvol…dit staat echter niet garant voor een bruisend liefdesleven. Vraag dit maar eens aan Cherelle Neille, een Britse schone van 26 jaar uit Manchester die met maar liefst 23.000 volgers op Instagram alvast alles in huis heeft om de vele gewillige jongens die voor haar voeten liggen te vertrappelen. Doch is deze schoonheid erg eenzaam en geraakt ze, raar maar waar, niet van straat.

“Knap zijn is een vloek. Mannen willen alleen maar met mij paraderen en vrouwen zijn jaloers. Ik heb geen lief en welgeteld één vriendin”, klinkt het verbitterd. En ze wordt gesteund door de onderzoekers van de prestigieuze Universiteit van Harvard. Zij ontdekten dat de relaties van knappe mensen minder kans hebben op slagen en daar kan Cherelle van meespreken. “Mijn liefdesleven is een ramp”, vertelt ze. “Het enige wat ik wil is een serieuze, langdurige relatie, maar ik trek alleen de verkeerde mannen aan. Ze willen alleen maar met me pronken bij hun vrienden. Jongens met echt potentieel voelen zich geïntimideerd door mijn looks en gaan er vaak van uit dat ik een onaangenaam karakter heb.”
https://www.instagram.com/p/BS6MCE3DO4-/?taken-by=chebella91

Gaat ze dan toch eens de challenge aan, loopt die kapot op onzekerheid en jaloezie. “Mannen denken dat ik niet bij hen zal willen blijven en worden gek als er nog maar een andere gast naar me kijkt.” Volgens de verkoopster is het gewoon veel eenvoudiger voor meisjes die er “gewoon” uitzien. “Mannen leren ook echt hun persoonlijkheid kennen”, zegt de knapperd. “Die meisjes gaan daardoor aan de haal met het echte trouwmateriaal, terwijl ik achterblijf met de kikkers. Ik ben het beu dat mannen niet verder kijken dan mijn uiterlijk. Terwijl er een heel leuk meisje achter de façade schuilgaat.”

☀️ Manchester was warm today… #Manchester #gyalchester #lol #sun #happy #hair #curls

A post shared by Cherelle (@chebella91) on

Diep teleurgesteld heeft ze momenteel zelfs de mannen afgezworen. “Als ik een date heb, letten ze toch alleen maar op hoe ik eruit zie en geven ze geen moer om wat ik te vertellen heb”, aldus Cherelle. “Op een keer probeerde ik mijn mening te geven over iets wat ik die dag in het nieuws had gehoord, maar de gast waarmee ik op stap was, luisterde niet eens. Hij zei gewoon constant dat ik knap was.”

Ook moet ze niet hopen om langs te gaan bij vriendinnen. Zoals wij, mannen, allemaal weten is het tussen knappe meiden gewoon altijd haat en nijd! Dat merkt ze bijvoorbeeld ook op social media, waar de verwijten haar regelmatig om de oren vliegen. ‘Je denkt dat je knap bent, maar dat is niet zo. Maak jezelf van kant’ en ‘Je denkt dat je te goed bent voor de rest van de wereld’ zijn maar enkele van de boodschappen die bij haar foto’s te lezen staan.

“Ik wou dat mensen verder zouden kijken dan mijn looks”, zucht ze. “Het is niet dat ik minder knap zou willen zijn. Ik zou gewoon willen dat mensen me anders behandelden.”
Wij bij Whatmatters willen alvast enkele ‘Nice Guys’ richting Manchester sturen…we hebben nog wel wat vrienden zitten die er niets op tegen hebben deze knapperd te adoreren in plaats van nu bij het zien van deze foto’s zich te…foei!
https://www.instagram.com/p/BNFj2n5D0V0/?taken-by=chebella91
Bron: The Mirror

You May Also Like

Hanne Ghys en het verhaal van dat ene Facebookberichtje…

Social Media…voor sommigen een pest, voor anderen een levensnoodzakelijk kwaad, voor curieuzeneuzemosterdpotten een bron ...

4 supergezonde (lunch)adresjes in Antwerpen

Healthy is het nieuwe normaal en we moeten er allemaal in mee. Nu ja, ...

Miss Beauty of the Netherlands: Kimberley Xhofleer

‘Hey Smalle, Sticky hier,  rij eens even naar Ysselsteyn, dat is dicht bij Deurne’…’OK, ...

Hosting door Fraai