Brew and Stew: een nieuw foodfestival in Stadsbrouwerij De Koninck

Brew&Stew-3
Dat Brouwerij De Koninck na een moeilijk periode helemaal terug boven water is gekomen en dat de site tegenwoordig een hotspot is, dat staat als een paal boven water. Geweldige restaurants, heel wat events en ambachtelijke ondernemers, je vindt het er allemaal. Kruis alvast het weekend van 17 en 18 juni in je agenda aan, want dan vindt er het eerste BREW and STEW event plaats. Ongetwijfeld een blijver!
20150806_brouwerijdekoninck_69

Een culinaire totaalbeleving

Deze culinaire beleving zet de hele site in de kijker met een smakelijke totaalbeleving. Op dit foodfestival wil Stadsbrouwerij De Koninck de buurt de site laten (her)ontdekken. De site wordt dan ook omgetoverd tot een mini-festival waar de heerlijke bieren worden gecombineerd met topfood, culinaire verrassingen en een streepje muziek. Een interactieve tour in de brouwerij brengt de bezoeker ook nog wat kennis en geschiedenis bij en je kan ook terecht in de zomerse pop up Smokey Jo’s Cantina.
160608SmJ175
Al zeker van de partij zijn onder andere: The Butcher’s Store, Jitsk Chocolade, Minestrone, Black Smoke en nog heel wat anderen. Vanaf 12 uur ben je beide dagen van harte welkom en je zal je er geen seconde vervelen.
dekoninckcopy1
Meer info vind je op de site van de Stadsbrouwerij en op de eventpagina op Facebook!

You May Also Like

Welkom in Sergio Town: AIRrepublic

De koning van Cadzand? Jens, mijn collega, mag dan wel denken dat hij dat ...

Deze vakantievilla in Portugal met vintage Land Rover kan jij huren

Je hoeft in ieder geval geen auto meer te huren… Een volledig uitgeruste vakantievilla ...

Omdat het (ver)mout: gloednieuw in Gent

Ja, je kan nog met een gerust gemoed aan een gin tonic staan sippen. ...

Hosting door Fraai