We blenden een knappe blogger, politica en advocate in spé! Resultaat, Eline Reygel

Zou het bestaan? Een ambitieuze jonge vrouw die weet wat ze wil, de pleuris uit haar lijf traint, mensen inspireert met haar blog, ondertussen de hele Belgische, Europese of geschiedeniswetboeken van buiten knalt en tegelijk ook een echt meisje is dat houdt van fashion, lifestyle en gewoon heel graag babbelt van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat? Oh jawel! En wij hebben ze gevonden, op zondagmorgen in haar thuishaven waar ze als studente de klanten bedient die willen genieten van een versgebakken pistoleetje of koffiekoek. Maar is dit wel gezond, die koffiekoek op zondagmorgen? We komen het allemaal snel te weten! Lees maar mee!

18191266_10209611484024236_1012530659_n

Hallo Eline, stel je eens even kort voor?
Hi everybody, ik ben Eline Reygel, 19 jaar…maar de 20 nadert, dat zeg ik er altijd bij! (lacht) Hoewel ik van Leuven afkomstig ben, studeer ik Rechten in Antwerpen. Mensen uit Leuven zullen mij wel begrijpen. Ik was Leuven, wat een kleine stad is, wat beu en wou wel ergens anders studeren. Antwerpen sprak mij enorm aan! In het begin liep ik hier wat verloren maar na een tijd ging dat vanzelf en nu ken ik Antwerpen uit mijn broekzak.

Zowel Leuven als Antwerpen kennen wij goed…twee aparte werelden, soit, het gaat hier niet over Vlaamse steden maar over u…waar ben je naast je studies nog bezig?
Naast het studeren fitness ik bijna dagelijks. 4 dagen kracht en twee dagen cardio (lopen of op de toestellen) per week. Ik probeer ook op mijn voeding te letten. Ik heb er veel over opgezocht, veel over gelezen,…superfood. Ik heb dan ook steevast een boodschappenlijstje met wat goed en niet goed is. Maar voor jullie denken dat ik niets anders eet, ik ben ook maar een mens en dus kan ik wel eens zondigen! (Lacht) Ik eet bijvoorbeeld super graag brood maar dat is niet goed. Ken je het? Een baguette, rijkelijk belegd?

18175395_10209611484704253_1935617956_o

Dagelijks!
Oh, das zo zalig maar een bom aan koolhydraten wat echte dik-makers zijn. Ik probeer ze dus zoveel mogelijk te vermijden en focus mij op noten en fruit. Ook niet teveel fruit want dat is ook niet gezond. Op mijn blog kan je bijvoorbeeld lekkere smoothiebowls zien. Doch mag je deze niet elke dag eten want teveel zetmeel is ook niet gezond.

We noteren, vermijden van koolhydraten en teveel zetmeel! Nog iets?
Ik werk ook nog voor promobureaus en doe hostessenwerk. In het weekend werk ik in de bakker in mijn dorp. Daar hou ik wel van. Zoals je kan horen babbel ik enorm graag, ben erg sociaal en zit ik daar dus wel op mijn plaats als studentenjob. Verder zit ik ook in de politiek. Ik ben aangesloten bij NVA en ben bestuurslid van N-VA Hoegaarden. Ik weet dat er veel vooroordelen over N-VA bestaan maar ‘don’t judge me’! Ik kom ook niet overeen met alles wat de grote mannen zeggen maar ik sluit mij aan bij de partij waarin ik mijn mening het meest kan vinden. Ik ben ook vooral gemeentelijk met politiek bezig en dat is anders dan de kwesties die in Vlaanderen of zelfs federaal op tafel liggen. Ik ben meer bezig met voetpaden, opgeruimde straten, mobiliteit …(lacht)

18176054_10209611484584250_1192911178_o

Eline voor Premier! Bart De Wever mag al schrik beginnen krijgen! Is er nog tijd over voor familie zouden we denken… 
Ja toch wel! Ik ben heel graag bij mijn familie. Ik heb ook een metekindje en daarmee ga ik bijvoorbeeld graag kijken naar een musical!

Even terug naar het bloggen, hoe lang ben  je daar al mee bezig?
Tgoh, ik noem men eigen nog niet echt blogster. Ik ben er vorig jaar mee begonnen. Ik schreef wat over mijn vakantie, over pizza maken, over Brugge,…wel allemaal in het Engels. Ik dacht hier veel mensen mee aan te spreken. Dan begon ik aan mijn studies Rechten en vond ik nog te weinig tijd om er echt mee bezig te zijn. Ik had het even ‘on hold’ gezet. Sinds kort was ik dan fanatieker bezig met fitness, superfoods,…en kreeg ik veel vragen van mensen op Instagram. Ik ben dan terug begonnen met artikels te schrijven, wel in Nederlands nu. Dit is meer mijn doelgroep, de mensen rondom mij. Het is dus zeker niet de bedoeling dat mijn blog de wereld rondgaat.

18195419_10209611484664252_1623485450_o

Waarom ben je er initieel mee begonnen? Had je voorbeelden?
Waarom begonnen? Tgoh, Céline’s Closet vind ik een super toffe blog maar de focus ligt daar vooral op kleding. Ik wil over meerdere onderwerpen schrijven. Over schrijven gesproken, ik schrijf graag…al van kleins af aan. Dagboeken, verhaaltjes,…ik heb stapels dagboeken thuis die ik neerpende sinds de derde kleuterklas tot in het 4e middelbaar. Mensen laten meekijken in je leven, een soort voorbeeld zijn voor sommige meisjes,…dat is wel leuk!

We kennen je nu een 10-tal minuten en naast je gebabbel vinden we je erg sociaal. Zijn dat zowat de eigenschappen die je typeren? Of zijn er nog andere?
Koppig en eigenwijs! Mijn ouders en vriendinnen kunnen erover meespreken. Maar ik ben ook gevoelig, ik probeer altijd wel goed te doen, en mijn hart te volgen. Zit ik uitzonderlijk eens in conflict, ben ik bezig met hoe die andere persoon er zich bij voelt, hoe ik mij zonder anderen te kwetsen kan aanpassen, etc. Ik heb sterke principes en waarden. Bijvoorbeeld roken, ik heb zelfs nog nooit gerookt. Ik doe dat niet, zie er ook geen enkel voordeel in. Ik ‘judge’ niemand die het wel doet maar ik heb mezelf voorgenomen om het niet te doen!

18175300_10209611482304193_1976926889_o

Heb je ook een levensmotto?
“Zolang je niets doet, ga je er ook niet geraken!” En dit op alle vlakken! School, fitness,…waarom niet eerder beginnen, stop met de excuses en ga ervoor!

En de liefde? Ga je daar ook vol voor?
Ik heb momenteel geen vriend maar ik vind dat ook niet erg. Ik heb een paar tegenslagen gehad en ben al dat gedoe even beu. Nu focus ik mij vooral op mijn studies, goede punten, fitness en de verkiezingen volgend jaar. Ik heb er dus ook gewoon weinig tijd voor momenteel. Moest toch de prins op het witte paard mijn pad kruisen, hou ik het niet tegen maar ik ben er momenteel niet op naar zoek!

18175516_10209611483944234_625859940_o

En die juiste prins, waaraan moet die voldoen?
Humor! Ik heb, als ik dat zelf mag zeggen, zelf ook een vrij droge humor! En, lachen is gezond!

Verder?
Vertrouwen! Typisch… Ik zoek ook echt een jongen die mij begrijpt. Ook eentje met misschien wel een klein vrouwelijk kantje, die goed kan praten over vanalles en nog wat en zeker niet denkt van: ‘ze is daar met haar gezaag’, ook over gevoelens enzo. Verder mag hij net als ik ambitieus zijn. Ik wil ook wel best een slimme kerel. Het hoeft geen hersenchirurg te zijn maar met slim bedoel ik een man die weet waarover hij praat. Ik wil niemand afbreken ofzo en wil er zeker niemand mee beledigen maar voor mezelf past er mij beter iemand die weet met wat hij bezig is en ambities heeft om te groeien. Een opleiding genoten hebben is vaak een voordeel.

18195488_10209611484504248_929567215_o

Ambities en intelligentie gaan niet zozeer hand in hand. Wist je dat de succesvolste ondernemers (genre Steve Jobs,…) zelfs geen diploma hadden? Maar we begrijpen het punt ‘emotionele intelligentie’ wel! iets anders dan…ga je nog veel stappen? En wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik ga nog maar weinig stappen! Ik heb mijn slaap echt nodig. Ik ga dan ook gemiddeld maar 1 keer per week uit. Mij kan je dan vinden in Roxy of Naked in Antwerpen omdat ik er in de week zit. In het weekend kan je mij wel eens spotten in Versuz, Marquee in Herent, Carré, of gewoon in Leuven op de Oude markt. Daar is het altijd tof want daar kom ik veel mensen die ik ken tegen. Leuven is ook anders, alles komt samen op één plaats, en dat is het leuke van Leuven. Antwerpen is anders, daar heb je meer clubs.

18160118_10209611484424246_22502309_o

Je liet daarnet al weten dat je ambities voor een man belangrijk vindt, wat zijn jouw ambities nog?
Mijn ambities liggen redelijk hoog. Ik studeer rechten en wil dus wel graag de juridische wereld instappen. Natuurlijk kan ik daar nog veel richting in uit en in heb nog veel tijd om uit te maken welke richting juist. Momenteel zijn mijn pijlen gericht op advocaat, maar ook dan is doorgroeien wel een van mijn ambities. In de politiek heb ik zeker ook ambities, volgend jaar zijn het gemeenteraadsverkiezingen in mijn dorp en ga ik zien hoever ik daarin kan geraken. Qua “Pink Ambitions” ga ik natuurlijk mijn blog verder uitbouwen, waar ik nu volop aan bezig ben. Ik vind het ook heel belangrijk dat mijn vrienden, vriendinnen en eventuele vriend mij daar echt in steunen. Ik ben geboren om om mijn eigen benen te staan en zal er dus ook alles aan doen om mijn eigen carrière uit te bouwen.

18209665_10209611534545499_1679808700_o

En wij zijn ervan overtuigd dat dit wel zal lukken! Alvast heel veel succes met jouw blog, gemeenteraadsverkiezingen en studies! Wij blijven het alvast volgen, en volgen dat kunnen jullie ook, via haar BlogInstagram of Facebook! Doen! 

18195792_10209611484104238_182469766_o

You May Also Like

Isabelle & Olivia Mathers is Whatmatters

Daar de herfst in Australië zijn intrede heeft gedaan en de winter stilaan voor ...

Luciënne Verheem is het mooiste wat Rotterdam heeft te bieden

Het hoeft niet altijd Amsterdam te zijn als we naar onze Noorderburen trekken. Ook ...

Hosting door Fraai