Belgisch outdoor design: Moróro

Nee, een grote tuin is voor mijn beperkt budget niet weggelegd, maar een fijn terras in de stad: ja, dat heb ik wel. Jammer genoeg komt  de gloednieuwe collectie van het  Belgische label MORÓRO niet in aanmerking voor mijn terras wegens te groot en op maat van een stevige tuin. Jammer, want deze collectie valt niet anders te omschrijven dan ontzettend stijlvol en strak.
06

Belgisch outdoor design

Met Braziliaanse architectuur als inspiratiebron pakt dit nieuwe label uit met een fijne collectie outdoor spullen. Momenteel is de collectie nog eerder beperkt, maar ik ben ervan overtuigd dat daar snel verandering in zal komen.
04
De Rocco is een zitbank die je gemakkelijk omtovert tot een barbecue, een bar of zelfs bloemenbak. Multifunctionaliteit ten top dus, zeker als je er de accessoires bijneemt. Dit sterk staaltje design opgetrokken uit staal en aluminium vormt ongetwijfeld een eyecatcher in je tuin en zal ‘s avonds ongetwijfeld dé hotspot zijn waar iedereen verzamelt tijdens je tuinfeest.
IMG_8926-edit
Daarnaast kan je momenteel ook nog Christo op de kop tikken. Een leuk zitje van zwart aluminium en kurk. Roestvrij en waterproof dus perfect voor naast het zwembad of om te combineren met de Rocco.
Meer weten over Moróro? Op de website, Facebook en Instagram blijf je helemaal bij. Maar wees gerust, over dit nieuwe label zal je nog heel wat meer horen.
18451598_539926139729680_6586014692870742695_o

You May Also Like

De resultaten van de Gin-enquête: we hebben een probleem!

Liters gin hebben we de afgelopen jaren door de keelholte laten vloeien. Als er ...

Whatmatters On Tour: Ground Zero Barbershop

Omdat wij als echte mannen naar de barbier gaan… Wie gaat er als man ...

Hosting door Fraai