Antwerpse Avenue ontwerpt adidas sneakers!

Dat adidas een wereldwijde gigant is daar moeten we natuurlijk geen tekeningetje bij maken. Dat België op wereldvlak een klein landje voor hen is, waarschijnlijk ook niet. Het is dan ook een geweldige prestatie dat de Antwerpse sneakershop Avenue als eerste in België een sneaker mag ontwikkelen voor de Duitse gigant. Chapeau.
http-hypebeast.comimage201705avenue-adidas-eqt-93-16-support-black-tan-release-date-price-2

Happy birthday

Avenue bestaat dit jaar 10 en dat weten ze bij adidas blijkbaar wel te waarderen. Met de Antwerpse zes als inspiratie werd de Avenue x adidas EQT93/16 Support ontwikkeld, die verkrijgbaar is in 2 kleuren.
http-hypebeast.comimage201705avenue-adidas-eqt-93-16-support-black-tan-release-date-price-1
De sneaker is verkrijgbaar in een zwarte en lichtbruine variant, een knipoog naar de collectie van Ann Demeulemeester die deze kleuren ook veelvuldig gebruikt. Anilinleer – wat vaak wordt gebruikt in luxemeubelen – geeft de sneaker een luxueuze touch en voor de details zorgen borduursel. Het gaat om een uniseks sneaker die stijl en comfort met elkaar combineert.
adidas-x-avenue-alternative-selection1
Vanaf gisteren 27 mei is de sneaker verkrijgbaar in de shop op de Antwerpse IJzerenwaag en volgende week komen geselecteerde shops in de rest van de wereld aan de beurt. Een paartje van deze sneakers haal je in huis voor 200 euro. Ook online bestellen is natuurlijk mogelijk. 
adidas-consortium-x-avenue-eqt-93-16-support-cp9639

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

addmyberry op maat van de Ronde

Wielerfanaten, moeten we het vast niet vertellen, die lopen nu al nerveus rond voor ...

Hemden heb je nooit genoeg

Een 40-tal, dat was de uitkomst van een snelle telling van de hemden in ...