Antwerpse Avenue ontwerpt adidas sneakers!

Dat adidas een wereldwijde gigant is daar moeten we natuurlijk geen tekeningetje bij maken. Dat België op wereldvlak een klein landje voor hen is, waarschijnlijk ook niet. Het is dan ook een geweldige prestatie dat de Antwerpse sneakershop Avenue als eerste in België een sneaker mag ontwikkelen voor de Duitse gigant. Chapeau.
http-hypebeast.comimage201705avenue-adidas-eqt-93-16-support-black-tan-release-date-price-2

Happy birthday

Avenue bestaat dit jaar 10 en dat weten ze bij adidas blijkbaar wel te waarderen. Met de Antwerpse zes als inspiratie werd de Avenue x adidas EQT93/16 Support ontwikkeld, die verkrijgbaar is in 2 kleuren.
http-hypebeast.comimage201705avenue-adidas-eqt-93-16-support-black-tan-release-date-price-1
De sneaker is verkrijgbaar in een zwarte en lichtbruine variant, een knipoog naar de collectie van Ann Demeulemeester die deze kleuren ook veelvuldig gebruikt. Anilinleer – wat vaak wordt gebruikt in luxemeubelen – geeft de sneaker een luxueuze touch en voor de details zorgen borduursel. Het gaat om een uniseks sneaker die stijl en comfort met elkaar combineert.
adidas-x-avenue-alternative-selection1
Vanaf gisteren 27 mei is de sneaker verkrijgbaar in de shop op de Antwerpse IJzerenwaag en volgende week komen geselecteerde shops in de rest van de wereld aan de beurt. Een paartje van deze sneakers haal je in huis voor 200 euro. Ook online bestellen is natuurlijk mogelijk. 
adidas-consortium-x-avenue-eqt-93-16-support-cp9639

You May Also Like

Deze villa is een pareltje waar wij alleen maar van kunnen dromen!

Wat zouden we doen als we een keer het grote geluk hebben en zowaar ...

Shop het ethische de la COMMUNE

Een ethische mannenmerk? Nee, veel zijn er niet. We gaan het dan ook maar ...

Hosting door Fraai