7 producten die je maar beter mijdt voor het seksen!

Oesters zouden de potentie verhogen, terwijl er ook heel wat andere voedingsproducten claimen je libido te verhogen. Uiteraard kan je ook gewoon een pilletje nemen waar je uren van kan blijven gaan, maar daar gaat dit artikel niet over. Wij lijsten hier even op welke 7 producten je zeker niet mag eten voor aan het rollebollen gaat. Stuk voor stuk kunnen ze problemen met zich meebrengen die je tijdens het vogelen kan missen als kiespijn. Kom niet wenen dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Pepermunt

Een frisse adem als pluspunt, kan best zijn, maar dan zonder pepermunt! Pepermunt verlaagt het testosteron en bijgevolg het libido.
4-pack-rol-4x50gr

Rood vlees

Een stevige steak voor je aan het rampetampen gaat. Misschien toch niet zo een goed idee. Rood vlees is nogal pittig om te verwerken voor je spijsverteringssysteem. Daarvoor heb je meer energie nodig, dit gaat ten koste van je prestatievermogen op andere vlakken.

Zuivel

Zuivel verlaagt het libido. Bovendien zorgt kaas ook voor gassen in het lichaam en zoals je weet gasbellen ontploffen ooit en dan mag je hopen niet tijdens het seksen.

Drop

Ok, in België eet geen hond drop, maar toch. Ook drop zorgt voor een lagere lust, terwijl je net een Olympische prestatie wou gaan neerzetten.

Kauwgom

Los van het feit dat kauwgom gewoon vetzakkerij is, zorgt kauwen zonder slikken ook voor een opgeblazen gevoel. Dit kan dan weer tot winderigheid leiden. Niet echt bevorderlijk voor de romantiek. Knallen krijgt zo wel een heel negatieve connotatie.
o-TEEN-CHEWING-GUM-facebook

Broccoli

Zelfde verhaal: winderigheid.
166160340

Alcohol

Deze mag natuurlijk niet ontbreken op het lijstje, maar deze slagen we – wat een leuke woordspeling met al het vorige – toch maar in de wind. Half bezopen wil je al wel eens aan het klungelen gaan, terwijl er straalbezopen soms helemaal niets meer van komt.
 
Bron: The Sun / Panorama

You May Also Like

De sleutel tot succes?

De sleutel tot succes? “Do not give a f***!” Althans als je de auteur ...

Weinig geslapen vannacht? Zo kom je toch fris de dag door!

We hadden afgelopen weekend een zware editie achter de rug. Eén van de jongens ...

9 signalen dat ze een trio wel ziet zitten!

Een trio wie droomt er niet van? Alleen voor velen blijft het ook bij ...

Hosting door Fraai