5 waanzinnige weetjes over je penis!

Elke man denkt er wel eens over na. Over wat? Over zijn fluit natuurlijk. Is mijn penis niet te groot, te klein, te krom en nog heel wat andere existentiële vragen spoken geregeld door het mannenhoofd over dat stukje vlees onderaan: ontkennen heeft geen zin. Het is dan ook logisch dat er heel wat studies naar worden gedaan. Wij geven jullie even een aantal belangrijke conclusies mee van Dr. Justin Lehmiller. Een man die zich volledig op de wetenschap over de penis gesmeten heeft. Wat een held!

De standaardafmeting

Door een gebrek aan onderzoek valt deze lengte onmogelijk te definiëren. Een wereldwijde studie die echter 15.000 penissen mat, toonde aan dat de gemiddelde lengte van een stijve penis 13,2 centimeter meet en slap 11,68. Eerlijk, hoe komen jullie hier uit heren?

banana-and-ruler

Zitten er grote verschillen in de lengte van de penis?

Er is momenteel nog niet veel onderzoek over penislengtes en al helemaal niet over het raciale verband. Maar uit de voorgaande studie bleek dat er weinig raciale verschillen zijn, ondanks de urban legends die de ronde doen.

Is er effectief een verband tussen de schoenmaat en de lengte van de penis?

Om heel kort te zijn: nee. Je mag poten als boten hebben, er is geen verband aangetoond met de lengte van je stormram. Er blijkt wel een minimaal verband te zijn tussen de lengte van de man en de lengte van zijn onderste onderdeel. Grote mannen kunnen vanaf nu dus stevig uitpakken.

o-PENIS-SIZE-facebook

Denken vrouwen echt dat groter, beter is?

Blijkbaar is groter NIET altijd beter. Mannen heradem! Studies tonen aan dat vrouwen veel minder wakker liggen van de lengte van onze fluit dan dat we denken. Meer nog: ze zijn er meestal perfect gelukkig mee. De lengte van de penis blijkt weinig tot geen invloed te hebben op de seksuele voldoening. Als vrouwe mogen kiezen gaan ze voor een ‘normale’ maat, extra lang is lang niet zo populair als mannen denken.

Hoe kan ik mijn fluit groter maken?

Vergeet al die supplementen, buizen en andere vreemde tools die beloven je king dingeling groter te maken: ze werken niet! Ok, een operatie kan soelaas brengen, maar is riskant en is het dat wel waard als je droomvrouw er toch niet wakker van ligt? Je zal het toch echt wel moeten doen met wat je hebt!

Bron: Maxim.com

You May Also Like

10 weetjes over pornofilms! (NSFW)

Jens en Dennis Black Magic, het lijken soms broers. Ok, dat is misschien wat ...

Visualiseer je tattoo voor je ze laat plaatsen!

Een tattoo, zeker je eerste is geen kleine beslissing, tenzij je natuurlijk deze in ...

Whatsapp dating-tips: de basics!

Een wereld zonder Whatsapp? We kunnen het ons nog amper inbeelden. Op alle mogelijke ...

Hosting door Fraai