4 spectaculaire stranden/waterpartijen om bij weg te dromen!

Niets mis met een dagje Knokke, champagne sprayen op Nikki Beach of zelfs als sardientjes netje allemaal op een rijtje aan één of andere Italiaanse Rivièra, maar soms mag het toch net een tikkeltje meer zijn. Niets fijner dan een nog (vrij) ongerept strand, waar je je alleen op de wereld waant en het heerlijk genieten en relaxen is. Deze parels van stranden komen natuurlijk minder en minder voor, maar ze bestaan nog. Wij geven alvast 4 verborgen stranden mee, maar ga nu niet allemaal tegelijk, want anders zitten we weer met hetzelfde probleem…

Gulom Plunge Pool
Australië

Ok, het vergt wat doorzettingsvermogen om er te komen, maar het is de inspanning meer dan waard. Dit stukje paradijs ligt namelijk op een berg in het Kakadu National Park in Australië. Vanop de top heb je een uitzicht over het hele park en de idyllische waterval maakt het plaatje helemaal compleet.
heroTWR_Travel_Australia_NT_Kakadu_Gunlom_PlungePool_Layla
74643-Gunlom-Falls

To-Soa Ocean Trench
Samoa

Samoa, al eens van gehoord? Als je dan toch spectaculair op reis wil en Instagram wil rulen met je foto’s dan is dit de ideale bestemming. Kristalhelder water vol met tropische vissen, omgeven door jungle, mooier maken ze het niet. Deze zwemput komt nooit droog te staan, je kan er in duiken van een ladder en de vulkanische setting is inbegrepen. Het kost je wel 15 dollar, maar dat is het meer dan waard!
o-527578071-facebook

Ibo Island
Mozambique

Mozambique staat waarschijnlijk ook niet met stip op één in je lijstje te bezoeken landen, maar daarom is het nog vrij ongerept. 32 koraaleilanden uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed liggen er op je te wachten. Ibo Island is één van de meer toegankelijke eilanden met gouden stranden, heel wat cultuur We kunnen je er de Ibo Island Lodge aanraden, kwestie van er ook in stijl te logeren.
Aerial-dhow-at-sandbank1-1600x560

Panglao Island
Filippijnen

Doe ons een lol, laat de vrouwen daar, je vindt er hier heus ook wel eens eentje. Geniet daarentegen van de stranden! Prachtige zonsondergangen, een paradijs voor snorkelaars en je kan er ook zwemmen met dolfijnen. Wat wil je nog meer?
IMG_6930-south-palms

You May Also Like

John Cooper Works GP gaat elektrisch

Het wonderlijke kindje geboren uit een Mini Cooper SE en John Cooper Works GP   ...

Hang eens de binnenkant van een haai aan je muur!

Gek van witte haaien en kunst? Dan kan je beide nu heel kunstzinnig combineren. ...

Een elektrische fiets met Formule 1-technologie

Ok we geven het toe, de meeste elektrische fietsen vallen bezwaarlijk hip te noemen. ...

Hosting door Fraai