4 mannentrips die je gedaan moet hebben!

Hoog tijd om er weer eens met boys op uit te trekken! Of je het nu thuis verkoopt als een vrijgezellenuitstapje of het een jaarlijkse gewoonte is om met de vrienden een reisje te maken, dat laten we aan jou over, wij zorgen enkel voor inspiratie.
Uiteraard kan je elk jaar exact hetzelfde doen en/of het zuiver bij bier hijsen houden, maar als je net dat tikkeltje meer wil zijn onderstaande suggesties/activiteiten misschien wel wat voor jullie. Er zit voor ieder wat wils tussen, maar de cursus bloemschikken in Zutphen hebben we er even tussenuit gelaten.
Pik er jullie favoriet maar uit en boeken die handel!

Racen op Nürburg

Drukken de heren al eens graag het gaspedaal in, maar komen de boetes jullie de strot uit? Begeef je dan aan reglementaire snelheid naar het circuit van Nürburg en ga daar helemaal loos. Op dit circuit mag je met je eigen wagen op, dus zorg wel dat je voldoende pk mee hebt. ‘s Avonds duik je de lokale bierstube in, geen angst, op het circuit moet je niet blazen.
8868331198_c8b1395c6e_k

Speel eens een kasteelheer

Natuurlijk kan je een chalet huren in de Ardennen of een vakantiehuisje in Marbella, maar ook een kasteel is een optie. Op Airbnb vind je heuse kastelen die je kan afhuren. Of je helemaal op gaat in het thema of niet, de keuze is aan jullie, maar het geeft het tripje wel wat extra cachet. Sloten whiskey erbij, een sigaar en allemaal gezellig aan de open haard.
286642374_9414fe558e_o

Dans de samba in Rio

Laat je omringen door heup- en nog veel meer wiegende bloedmooie babes op het carnaval in Rio. Deze grootste samba wedstrijd ter wereld moet je gewoon eens hebben meegemaakt. Als je wil kan je zelfs meedoen. Bezoek op voorhand een sambaschool, oefen je moves op één van de talrijke zonovergoten stranden en ga op in de massa.
3028407310_c37865d833_b

Gokken in Las Vegas

Ok, origineel is het niet, maar moet dat dan altijd? We zijn venten, dus we gaan gokken! Dat kan je natuurlijk nergens beter dan in Las Vegas. Zegt gokken je helemaal geen hol, geen ramp, er zijn nog genoeg andere activiteiten in en rond deze oase in de woestijn.
16451905326_640b3b9998_k
Bron: man man

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Te koop, een woonboot (€1.495.000)

Al die willen te kaap’ren varen: Moeten mannen met baarden zijn… Of gewoon veel ...

Proef de Latino sfeer in Palenque

Nee, Latijns bloed hebben we geen van beide door onze aderen stromen. Een zuiders ...

4 dagen lang een orgie van jewelste

“Sorry schat, alles voor de journalistiek en een pakkende reportage”. Dat zou zo ongeveer ...

Hosting door Fraai