Het moment waarop GTA Terminator 2 ontmoet

I’ll be back! Een uitspraak met een stevige dosis nostalgie op onze redactie. Misschien wel 100 keer hebben we deze film in onze jaren bekeken en vonden we Arnie een ware held zonder bij zijn verschrikkelijk Oostenrijks Engels accent stil te staan. Maar veel verder dan 100 keer opnieuw de film afspelen gingen we niet. Dan zijn er zeker anderen, die Arnold Schwarzenegger op hun arm laten tatoeëren of gewoon nog zotter, de hele film na spelen in GTA, niet toevallig ook één van onze favoriete games op onze PlayStation.

De Russische computernerd, mja we kunnen het ook niet anders verwoorden,  die dit realiseert gaat door het leven als Kramer’s Media. Ettelijke uren heeft hij er zich mee moeten bezighouden want zowaar heel het verhaal van Terminator 2 passeert de revue. En als we spreken over heel het verhaal, jawel, heel het verhaal! Motorachtervolging, de flashbacks onder leiding van John Connor, T-1000 Terminator die smelt,…alles komt komt ‘back’.

Haal alvast een groot pak chips of een zak popcorn, biertje ‘dabei’ en leg u achterover in de sofa voor een spektakel van ongeveer 1u! Enjoy!

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Meze 99 Classic: zet eens een walnoot op!

Hoofdtelefoons heb je ondertussen in alle maten, kleuren en vormen. Opvallen in die massa ...

Sprokkel kortingen met TAGCITY

Wist je dat wij Belgen zowat de grootste bonnetjesknippers ter wereld zijn. Voor de ...

Samsung Galaxy S8: de iPhone killer?

Terwijl Jens blijft zweren bij zijn teerbeminde iPhone, ben ik al een tijdje geleden ...