De GoDuo magische speakers!

Ben je op zoek naar een stel leuke speakers en hou je wel van wat magie, dan zijn de Goduo speakers helemaal wat voor jou! Het bedrijf KNZ Technology bouwt al jaren speakers voor andere merken, maar vonden dat nu de tijd gekomen was om hun eigen speakers te lanceren: de GoDuo Speakers!

GoDuo-Speakers-Unique-Pair-Of-Magnetic-Wireless-Speakers

Samen of apart

Niet alleen zien deze speakers er heel bijzonder uit, ze zijn ook draadloos en kunnen afzonderlijk van elkaar stereo geluid produceren. Wanneer je ze echter koppelt of op een afstandje van elkaar zet syncen ze wel zodat ze dezelfde muziek spelen, maar werken ze als linker en rechter kanaal.

4a8a12b6f20a34770f2324cd8b4c0c18_original

Ze zorgen – ondanks hun geringe afmetingen – voor een zuiver geluid en er is dus helemaal geen draad aanwezig. Er is ook een microfoon aanwezig, dus de speaker kan ook gebruikt worden om te telefoneren. Door middel van magneten klikken de beide speakers aan elkaar en kan je ze meenemen alsof het één speaker is. Afzonderlijk kunnen je dus ook vastklikken op staal of ijzer.

De GoDuo heeft een unieke uitstraling, is gemaakt van polycarbonaat en is stof- en waterbestendig. Het ideale speeltje voor komende zomer dus.

KNZ-GoDuo-Speaker-FI-1000x543

Momenteel bestel je deze speakers nog op Kickstarter voor 79 dollar en is de levering voorzien voor juli. Meer info vind je ook op de website. Wij zijn alvast verkocht!

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Ofyr, vergeet de barbecue!

Echte mannen? Die koken buiten ook in de winter. Althans dat merkte onderstaande redacteur ...

Boys Toys: 4 superfijne drones!

Boys en hun toys, Jens weet er alles van. Zelf hou ik het als ...

Ginderella: (on)kruid in je gin

Assepoester heeft er weinig mee te maken vermoeden we, maar GINDERELLA wist ons alvast ...