Brew and Stew: een nieuw foodfestival in Stadsbrouwerij De Koninck

Brew&Stew-3

Dat Brouwerij De Koninck na een moeilijk periode helemaal terug boven water is gekomen en dat de site tegenwoordig een hotspot is, dat staat als een paal boven water. Geweldige restaurants, heel wat events en ambachtelijke ondernemers, je vindt het er allemaal. Kruis alvast het weekend van 17 en 18 juni in je agenda aan, want dan vindt er het eerste BREW and STEW event plaats. Ongetwijfeld een blijver!

20150806_brouwerijdekoninck_69

Een culinaire totaalbeleving

Deze culinaire beleving zet de hele site in de kijker met een smakelijke totaalbeleving. Op dit foodfestival wil Stadsbrouwerij De Koninck de buurt de site laten (her)ontdekken. De site wordt dan ook omgetoverd tot een mini-festival waar de heerlijke bieren worden gecombineerd met topfood, culinaire verrassingen en een streepje muziek. Een interactieve tour in de brouwerij brengt de bezoeker ook nog wat kennis en geschiedenis bij en je kan ook terecht in de zomerse pop up Smokey Jo’s Cantina.

160608SmJ175

Al zeker van de partij zijn onder andere: The Butcher’s Store, Jitsk Chocolade, Minestrone, Black Smoke en nog heel wat anderen. Vanaf 12 uur ben je beide dagen van harte welkom en je zal je er geen seconde vervelen.

dekoninckcopy1

Meer info vind je op de site van de Stadsbrouwerij en op de eventpagina op Facebook!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Eurovision Song: de punten van Whatmatters!

Eerlijk, wie kijkt er nog naar het Eurovisie Song, de homogemeenschap even buiten beschouwing ...

L'épicerie du Cirque: Sterren eten Sterren

We zijn bij Whatmatters net niet hautain genoeg om onszelf ‘sterren’ te noemen maar ...

Weekendtip: Kunst met een kleine k

Omdat het bij Whatmatters niet altijd feestjes, catwalks of drankfestijnen dienen te zijn en ...