Scandinavisch design op je neus!

Dat Scandinaven wat van (betaalbaar) design kennen dat is al veel langer geweten. Je denkt dan waarschijnlijk aan meubelen, maar ook in brillen zijn ze thuis. Althans de rekels achter Ørgreen toch.

Dazzle_720_FRONT_Ø-Kbh

High End High Tech

Hun laatste nieuwe high tech model is uniseks en zo vormgegeven dat het op quasi ieder hoofd past, waterhoofden even buiten beschouwing gelaten, maar dat lijkt ons niet echt een rendabele niche. Het minimalistische model High End High Tech gedoopt is onderdeel van de nieuwe zomercollectie van de Denen en komt gelimiteerd op de markt, snel zijn is dus de boodschap.

Dazzle_721_SIDE_Ø-Kbh

De opvallende vrij, ronde glazen en titanium frame zorgen voor een unieke en futuristische uitstraling waar je gerust mee kan buitenkomen. De inspiratie vonden de ontwerpers dan ook op het snijvlak tussen de virtuele en analoge realiteit.
Wat zoveel hipheid moet kosten? Voor om en bij de 335 euro zet je dit brilletje op de neus. Troost je alvast met de gedachte dat je nog niet iedereen er mee zal zien rondlopen en dat het een verstandige investering is.

Gloom_720_FRONTØ-Kbh

Bestellen doe je online!
FacebookInstagram

You May Also Like

LOR by Laure

Truien, sweaters, t-shirts, de nieuwe collecties die elke week opduiken zijn niet meer bij ...

lotus-party

Whatmatters on the road: Lotus, exclusive poolparty

Project X, hoewel niet officieel, was de start van een volledige nieuwe wind die ...

Jordan meets Nintendo!

Ok tegenwoordig hebben we beide een Playstation, waarvoor we als excuus de kinderen gebruiken, ...

Hosting door Fraai