Het stappenplan om knappe vrouwen te benaderen

Nee je hoeft niet puissant rijk te zijn om een knappe vrouw te versieren. Ok, het helpt wel, maar het kan ook zonder. Natuurlijk is het een voordeel als je de looks hebt van Matthias Schoenaerts, maar ben je wat minder goed door de natuur bedeelt, dan hoeft dat ook nog geen ramp te betekenen. Met onderstaande stappenplan kan ook jij een praatje maken met de knapste griet in de zaak. Probeer het eens en laat ons vooral weten of het ook voor jou werkt!

Stap 1
Observeer

Nee, je gaat niet lopen staren als een freak. Kijk wat ze aanheeft, wat ze drinkt en hoe ze zich gedraagt, maar wel op een subtiele manier. Als je dit lang genoeg volhoudt merkt ze dit ongetwijfeld op en anders wijst één van haar vriendinnen haar er wel op. Bekijk hoe ze hierop reageert.
landscape-1481279928-man-at-bar

Stap 2
Ga een praatje maken

Jij zet de eerste stap en gaat vervolgens een praatje maken. Ga niet direct lopen vertellen dat je met haar de nest wil induiken en liefst zo snel mogelijk, maar speel op veilig met wat algemene onderwerpen. En nee, je hoeft niet onmiddellijk haar naam, nummer en maten te vragen.
 

Stap 3
Hou het gesprek gaande

Wil je scoren, dan heb je maar beter wat te vertellen en bij voorkeur beschik je ook over wat humor. Hoe langer het gesprek duurt, hoe groter de kansen
o-MAN-WOMAN-BAR-facebook (1)

Stap 4
Schep niet op

Loop niet op te scheppen over je job, je geld of je eerdere veroveringen, dat kan ze best we zelf inschatten. Haar drankje betalen is best ok, 24 flessen voor haar en haar vriendinnen neerzetten er misschien net wat over.
 

Stap 5
Temper je verwachtingen

Eerlijk de kans dat je haar op avond 1 mee naar huis neemt is uitermate klein, dan gebruik je beter Tinder. Maar je hebt wel een leuk gesprek gehad en je kan haar toevoegen op Facebook of hebt haar nummer. Zelfs als ze geen interesse heeft heb je toch weer wat geoefend en is het volgende keer misschien wel prijs.
 
Bron: Gewoonvoorhem.nl

You May Also Like

5 tips voor een originele eerste date

Uiteraard is er niks mis, om op je eerste date een drankje te gaan ...

4 voordelen aan gedumpt worden!

Yep, het is zover: je bent bij het oud huisvuil gezet. Gedumpt worden hoort ...

Daarom gaan wij voor een stoppelbaard!

Spaar jij al jaren voor een paar snorharen op je snoet? Groeit er precies ...

Hosting door Fraai