Bye bye zweetvoeten!

Met deze bloedhete temperature is het niet voor iedereen even evident om de voetjes fris en fruitig te houden. Nu gelukkig zijn er wel een aantal trucjes die je kan toepassen om ervoor te zorgen dat niet alle huisgenoten in katzwijm vallen als je je schoentjes uittrekt. Wij lijsten er alvast een 3-tal op. Ga er mee aan de slag en laat ons het resultaat weten, onze stappers ruiken immers altijd naar bloemetjes, dus we zijn echt wel benieuwd…

De truc met met azijn

Giet 250 ml azijn samen met 200 ml Listerine mondspoelmiddel samen in een teiltje. Vervolgens doe je er 400 ml lauw water bij. Nee je gaat je tandjes er niet mee spoelen, maar wel 15 minuten lang je voetjes er in laten weken. De 3 ingrediënten vermoorden vakkundig de bacteriën die de stank veroorzaken. Het dicht ook de poriën waardoor je vervolgens weer minder gaat zweten.

smelly-feet-1200x800

Strooien met soda

Meuren je nieuwe sneakers al na 2 dagen naar Camembert? Strooi er soda in en laat ze een nachtje staan. Het zout neemt vocht op en werkt desinfecterend. Zuig het vervolgens uit je schoenen met een stofzuiger, want anders is het echt niet handig lopen.

Aan het jongleren met jodium

Begeef je naar de drogist of apotheker voor een jodiumscrub. Ga aan het scrubben en laat dit goedje een kwartiertje intrekken, om het daarna goed af te spoelen. Zowel de bacteriën die het zweten veroorzaken als schimmels en virussen leggen het loodje van deze scrub.

smelly-feet-1200x800

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

WTF? AXE lanceert exclusieve deodorant van 25.000€

De duurste deodorant ter wereld!  Zotter moet het niet worden. Ok, als man is ...

Meer matches op Tinder? Zet dit in je bio!

Let op, het lezen van Men’s Health kan ernstige breinschade veroorzaken. Geen angst, wij ...

Vergeet 69, het seksstandje van dit moment is 68!

Niks mis met een goede soixante-neuf maar hoe je het, letterlijk en figuurlijk, ook ...

Hosting door Fraai