Antwerpse Avenue ontwerpt adidas sneakers!

Dat adidas een wereldwijde gigant is daar moeten we natuurlijk geen tekeningetje bij maken. Dat België op wereldvlak een klein landje voor hen is, waarschijnlijk ook niet. Het is dan ook een geweldige prestatie dat de Antwerpse sneakershop Avenue als eerste in België een sneaker mag ontwikkelen voor de Duitse gigant. Chapeau.

http-hypebeast.comimage201705avenue-adidas-eqt-93-16-support-black-tan-release-date-price-2

Happy birthday

Avenue bestaat dit jaar 10 en dat weten ze bij adidas blijkbaar wel te waarderen. Met de Antwerpse zes als inspiratie werd de Avenue x adidas EQT93/16 Support ontwikkeld, die verkrijgbaar is in 2 kleuren.

http-hypebeast.comimage201705avenue-adidas-eqt-93-16-support-black-tan-release-date-price-1

De sneaker is verkrijgbaar in een zwarte en lichtbruine variant, een knipoog naar de collectie van Ann Demeulemeester die deze kleuren ook veelvuldig gebruikt. Anilinleer – wat vaak wordt gebruikt in luxemeubelen – geeft de sneaker een luxueuze touch en voor de details zorgen borduursel. Het gaat om een uniseks sneaker die stijl en comfort met elkaar combineert.

adidas-x-avenue-alternative-selection1

Vanaf gisteren 27 mei is de sneaker verkrijgbaar in de shop op de Antwerpse IJzerenwaag en volgende week komen geselecteerde shops in de rest van de wereld aan de beurt. Een paartje van deze sneakers haal je in huis voor 200 euro. Ook online bestellen is natuurlijk mogelijk. 

adidas-consortium-x-avenue-eqt-93-16-support-cp9639

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Adidas Stan Smith…de hype is nog niet voorbij!

Het wordt een klassieker, die hippe Adidas met het hoofd van de legendarische Stan ...

één merk voor elke gelegenheid? Gezocht en gevonden bij ESPRIT!

Jack & Jones, Adidas, Nike, Colourful Rebel, Scotch & Soda, Abercrombie & Fitch, Jacob ...

Heren dragen de schort!

Terwijl Jens zich veelvuldig ontpopt tot ware keukenprins, is dat deel van de woning ...

Hosting door Fraai