Weekendmadeliefjes 18

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Tags:

Joy of Matcha

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

Arianny Celeste, de meest succesvolle RING BABE ooit!

Naast DJ zouden we ook graag bokser zijn. Niet voor al die klappen op ...

Heel puik, die Romy Stuik

Friesland, het doet ons dromen. Vaag herinneren we ons Twarres, met hun onbegrijpelijk gebrabbel. ...

Primeur! Temptation Jill siert als eerste BV cover van GR8!

Tuning cars en babes…twee zaken die hand in hand samen gaan! Je kan geen ...