Het concept van de nieuwe BMW 8 is bekend!

Het is dat mijn collega Jens net een nieuwe Beamer heeft in huis gehaald, anders was hij ongetwijfeld als een blok gevallen voor deze gloednieuwe 8. Alhoewel, deze bolide staat pas in 2018 in de showroom te blinken, dus tegen dan is hij sowieso aan een nieuwe toe! Rekels met geld, het is een bijzondere soort.

bmw-8-serie-driekwart-2

Ter inspiratie

Deze week werd de BMW 8 wel al als concept car voorgesteld. Met de concept car wil BMW vooral tonen tot wat ze in staat zijn en het in- en exterieur al eens tonen aan het grote publiek. Kwestie van ons het water al in de mond te doen komen. Scherpe lijnen gecombineerd met bolle vormen, zo valt de lijn van dit gloednieuwe pareltje nog het best te omschrijven.

bmw-8-serie-driekwart-2

Een duikende neus benadrukt de sportiviteit van dit monstertje op wielen. Vernieuwend maar onmiskenbaar BMW, zoals het hoort dus. Achteraan heeft de nieuwe 8 wat weg van de i8 wat zeker niet als een minpunt beschouwd kan worden. Het interieur straalt natuurlijk onvervalste luxe uit en is van alle snufjes voorzien.

BMW-Concept-8-Series-02

Of de wagen effectief op deze manier in de showroom komt is nog maar de vraag, maar het ziet er alvast veelbelovend uit.

Wat er onder de motorkap zit is momenteel een groot geheim, maar als begin volgend jaar de nieuwe 8-reeks Coupé wordt voorgesteld en effectief op de markt komt is er waarschijnlijk al heel wat meer geweten. Wij, en vooral Jens kijken er alvast naar uit.

BMW-Concept-8-Series-01

BMW-Concept-8-Series-03

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Baas voltooit rijexamen in Bugatti Chiron

Rijdt u hier even zone 30 in?   In de lijst van ultieme sportwagen ...

15 minuten puur genot met de ARIEL P40

Lust je wel een super sportwagen, maar ben je een beetje uitgekeken op de ...

De waanzinnige ZAGATO Shooting Break van Aston Martin

Het is zover! Het legendarische automerk Aston Martin – de trouwe metgezel van James ...

Hosting door Fraai