Tag Heuer meets Red Bull…een geslaagde combinatie!

Ondergetekende is gezegend met een Tag Heuer Formula One rond de pols. Of met het sportieve rubberen bandje of met het stijlvolle stalen bandje rond de pols, ongeacht de situatie lopen we er steevast stijlvol en/of sportief mee rond. We zijn dan ook best wel fier op ons Zwitsers klokje dat ons misschien wel een rib uit ons lijf heeft gekost. Kwaliteit heeft zijn prijs…en zeker bij Zwitserse precisie. TAG Heuer en Formule 1 zijn nauw verbonden. Al in de vroege twintigste eeuw maakte het merk dashboardklokken voor de timing van races. Denk maar aan Le Mans, GP van Monaco, etc.

Red-Bull-Racing-3

Wie het geen rib uit zijn lijf heeft gekost, en wie er waarschijnlijk nog voor betaald wordt ook om er één te dragen is onze halve Belg Max Verstappen. Hij en zijn Red Bull vrienden werken nu ook samen met het prestigieuze horlogemerk. Tag Heuer komt dan ook met twee speciale horloges voor het fameus onconventionele formule 1-team. De samenwerking tussen de Zwitserse horlogemaker TAG Heuer en het Formule 1-team Red Bull Racing begon anderhalf jaar geleden en was een schot in de roos. De eerste collectie van de twee was modern, sportief én succesvol.

Iets om op verder te bouwen moeten de Zwitsers gedacht hebben en ze lanceerden kort daarna de ‘Max Verstappen-editie’, die werd opgedragen aan de jongste Grand Prix-winnaar aller tijden. Die race won Max uiteraard in zijn Red Bull Racing – TAG Heuer RB12 bolide. eigenschappen als onconventioneel, modern, jong en avant-gardistisch rollen dan ook over ieders lippen als we spreken over deze samenwerking.

Tijdens de Grand Prix van Monaco, komt daar een bijzonder aardig nieuw model bij. Dit is de nieuwe TAG Heuer Red Bull Formula One Edition. Deze quartz-chronograaf heeft een mooi mannelijke stalen kast van 43 millimeter doorsnee. Hij is uiteraard uitgevoerd in de teamkleuren van het formule 1-team en heeft een moderne matblauwe lunette met tachymeter-schaal. De canvas band maakt hem nét even wat moderner en een tikkeltje gewaagd. Met het gestikte logo dat werd geïnspireerd op veiligheidsgordels, is de link met de autosport niet veraf.

Wij zijn alvast fan. Misschien moeten we onze collectie dan maar ineens uitbreiden, niet?

Foto’s: Tag Heuer

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Een Smartwatch voor koningen!

Het is niet onze gewoonte om twee keer over hetzelfde te schrijven, maar als ...

Racefans opgelet! Uit deze F1-band komt 100W muziek

Liefhebbers van F1 en het betere geluid opgelet! F1 en aerodynamica gaan hand in ...

Geen alcohol, puur fruit

Wijn uit de tuin? Alvast niet uit de mijne. Eén ik heb geen tuin ...

Hosting door Fraai