Eryn Krouse voelt zich als een visje in het water

POUyWQ6JQL66ck8fN+xmow_thumb_63c3

Voor het plezier moet je alvast het water in de Stille Oceaan niet in. Omwille van de koude zeestroom die langs Californië raast is het in principe geen pretje om in Malibu, Los Angeles, het water in te gaan op zoek naar de betere golven. Gelukkig zijn er nog hete mokkes die zoveel warmte geven dat het alsnog aangenaam wordt om de wilde zee te trotseren.

Zo ook de 21-jarige Eryn Krouse, een model en lifestyleblogger die haar dagen vult tussen de universiteit, redster op het strand, duiken, surfen en in open water zwemmen. Noem het gerust de echte CJ Parker uit Baywatch.

Met dik 100K aan volgers mag dit model dat werkt(e) voor Hollister, Teen Vogue en Reef Girls op Whatmatters niet ontbreken. En zeker niet nadat je haar foto’s en geüploade filmpjes bekijkt…en opnieuw bekijkt…en opnieuw bekijkt…

https://www.instagram.com/p/BPBX-OqFud6/?taken-by=erynkrouse

https://www.instagram.com/p/BID_Qb5DGnC/?taken-by=erynkrouse

mzNWOZsJSR2Du47LL8gJGA_thumb_63c0

oqPs6SUgR0OWpd1q4kqRUg_thumb_63c1

bPDlZnTlTDauHIA0IZ8DBQ_thumb_63c2

 

 

 

Foto’s: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Antropologe Stephanie Blommensteijn haar gedragsanalyse!

Wat doen een mens in godsnaam in Utrecht. Euuhhh, even meegeven, Utrecht is één ...

Een beetje verliefd op Stephanie Tency

Trouwe lezers weten dat wij de laatste maanden wel wat vaker in Amsterdam vertoeven. ...

Sylvie Meis showt haar nieuwe lingeriecollectie!

Sorry mannen, we moeten af en toe denken aan onze stiekem meelezende dames. Als ...